menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Všeobecné fóra > CJ Used Marketplace

Register

Chtěl prosím vežu PC s Windows XP & Wireless

Reply

Thread Tools
Old 5. augusta 2008, 14:16
Darcu Skupina

Default Chtěl prosím vežu PC s Windows XP & Wireless

i dont potrebovať pre niečo vymysleného len prezeranie webových stránok a podobné, ale nie somthing, ktoré sa až na veky, aby zaťaženie a trochu priestoru a rýchlosť len nastaviť v mojej spálni pripojiť môj tv / monitora
i živě Heathrow aj tak musíte byť schopní zbierať as i dont myslím, že by sa na post lol
Old 6. augusta 2008, 01:28
Administrátor Skupina

Ak nebudete mať moc šťastie tu ste mysleli na eBay?

Môj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základná doska:
HP nForce 560
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150 Palubný integrovanej
Zvuková karta:
5.1 Palubný integrovanej
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chladenie:
Sklad HP
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 10MB Panny Satelit
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 6. augusta 2008, 01:51
Darcu Skupina

I to malo vyzerať, ale pretože i dont naozaj nie, čo alll sa jargen znamená i dont naozaj teraz sa pozrieme na to, čo im lol

Napríklad položka 230278276385 to hovorí, ale aj zaťaženie nemajú potuchy, čo to má všetky prostriedky, lol
Old 6. augusta 2008, 01:53
Administrátor Skupina

Post spec v novej vlákno tu a opýtajte sa.
Old 6. augusta 2008, 04:34
Darcu Skupina

Predpokladám, že chlapci majú sporivosti predajní vo Veľkej Británii?

Ak si chcete len základné prehliadania počítača často si môžete vybrať jedno až tam za pakatel. Jediné skutočné obavy by sa skladovaním.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "

Môj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01GHz
Základná doska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamäť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W AeroCool zeroDBA
Chladenie:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Sieť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operačný systém (y):
Windows XP + 7
Old 12. augusta 2008, 03:51
Moderátor skupiny

Koľko chcete minúť?

I stalo sa niektoré veže:
P4 3,2 GHz
80GB pevný disk
1GB RAM
DVD ReWriter
Nvidia 6600GT (128 MB) Grafická karta

Ide-li se do E-Systems (eMachines) a koupil moji starí rodičia z PC World vianočné pred posledný tak je asi 1,5 rokov. Pôvodná cena bola takmer 400 libier.

Som pridal novú grafickú kartu do nej na Vianoce a svlékl ho, čistiť všetko, a přestavěl ju. Má čerstvá inštalácia XP Home Service Pack 3 na tom, pre ktoré má CD kľúč na strane ju. Je tiež niektoré ďalšie softvér, ktorý prišiel s ním.

Bude spustený Flight Simulator 2007, CoD2 pokutu, zrejme COD3 o nižšia nastavenia a väčšina ostatných starších titulov. Veľká pre prehliadanie internetu atď

Bol som sa dať ju na eBay teraz, a bude miera sa zdá byť asi 220 libier. Avšak, mnoho z PC na eBay mať žiadne grafickej karte, a sú veľmi nad predáva.

Jediná vec, môžem s ním chyba je, že to nie je silentist počítačov, ale bol rád, pretože to bolo prvý kúpil. Tým nie je dotknuté jeho použitie vo všetkých hoci, a je len nápadné, keď je kľud.

Každopádně, predaj cez smoly. Vezmu £ 160 za to z akéhokoľvek darcov na fóre, ktoré som sa urobiť 20liber daru pre CJ.

Já aj jeho brat, ktorý bol zakúpený v rovnakú dobu, je rovnaký, s výnimkou, že nemá grafické karty a má na palube grafiky. Inak je to rovnaké.

Zatiaľ nebolo refurbed já ale môžem urobiť a budem mať 125 libier za to, o ktorom som sa opäť darovať 20 libier na fórach.

Môžu byť vyslaný asi 10 libier a ja som nikdy nemal žiadne problémy vysielania. To chcete nejaké fotky můžu sehnat.

Predaj živici nad

EDIT: Vidím chcete aj bezdrôtové můžu nalepit wifi karty v nej pre vás na desetidolarovka (čo to stojí mě to kúpiť).

Môj systém: Eclipse

Processor (s):
Intel c2d E7200 OC'd @ 3.6GHz
Základná doska:
Asus P5Q Pro
Pamäť RAM:
OCZ 8gigabajt 800MHz
Grafické karty (s):
Saphire Radeon 4850
Zvuková karta:
Palubný
Pevný disk (y):
Prevažná
Optická mechanika (s):
Sony al cheap jedna.
Case / PSU:
Antec tri sta
Chladenie:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 prípadu fanúšikov.
Sieť / Internet:
Titan ADSL
Monitor (s):
Duální 19 "LCD
Operačný systém (y):
XP SP3
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Bezdrôtové Problémy - "Systém Windows nemôže nakonfigurovať toto bezdrôtové pripojenie" pmcg03 Siete, Modemy & VoIP 1 28. mája 2009 02:48
DOPYT (Potrebná !!!): Xbox 360 Wireless Controller 4D (Ford (Ford) Ollie CJ Used Marketplace 5 21. október 2008 13:02
Prieskumník Windows vypínání ...... chcel pomoct prosím holdinfoldin Operačné systémy Windows 1 16. apríl 2008 09:51
Desktop obrannej veže truemetalfan69 PC a herné konzoly 5 20 január 2008 14:40
Ahoj lidi ........... veža alebo notebooku Cew27 Všeobecné Hardware Chat 7 6. September 2007 23:46
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.