![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| i dont potrebovať pre niečo vymysleného len prezeranie webových stránok a podobné, ale nie somthing, ktoré sa až na veky, aby zaťaženie a trochu priestoru a rýchlosť len nastaviť v mojej spálni pripojiť môj tv / monitora i živě Heathrow aj tak musíte byť schopní zbierať as i dont myslím, že by sa na post lol |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ak nebudete mať moc šťastie tu ste mysleli na eBay?
| |||
| |||
| I to malo vyzerať, ale pretože i dont naozaj nie, čo alll sa jargen znamená i dont naozaj teraz sa pozrieme na to, čo im lol Napríklad položka 230278276385 to hovorí, ale aj zaťaženie nemajú potuchy, čo to má všetky prostriedky, lol |
|
| |||
| |||
| Post spec v novej vlákno tu a opýtajte sa. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Predpokladám, že chlapci majú sporivosti predajní vo Veľkej Británii? Ak si chcete len základné prehliadania počítača často si môžete vybrať jedno až tam za pakatel. Jediné skutočné obavy by sa skladovaním.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Koľko chcete minúť? I stalo sa niektoré veže: P4 3,2 GHz 80GB pevný disk 1GB RAM DVD ReWriter Nvidia 6600GT (128 MB) Grafická karta Ide-li se do E-Systems (eMachines) a koupil moji starí rodičia z PC World vianočné pred posledný tak je asi 1,5 rokov. Pôvodná cena bola takmer 400 libier. Som pridal novú grafickú kartu do nej na Vianoce a svlékl ho, čistiť všetko, a přestavěl ju. Má čerstvá inštalácia XP Home Service Pack 3 na tom, pre ktoré má CD kľúč na strane ju. Je tiež niektoré ďalšie softvér, ktorý prišiel s ním. Bude spustený Flight Simulator 2007, CoD2 pokutu, zrejme COD3 o nižšia nastavenia a väčšina ostatných starších titulov. Veľká pre prehliadanie internetu atď Bol som sa dať ju na eBay teraz, a bude miera sa zdá byť asi 220 libier. Avšak, mnoho z PC na eBay mať žiadne grafickej karte, a sú veľmi nad predáva. Jediná vec, môžem s ním chyba je, že to nie je silentist počítačov, ale bol rád, pretože to bolo prvý kúpil. Tým nie je dotknuté jeho použitie vo všetkých hoci, a je len nápadné, keď je kľud. Každopádně, predaj cez smoly. Vezmu £ 160 za to z akéhokoľvek darcov na fóre, ktoré som sa urobiť 20liber daru pre CJ. Já aj jeho brat, ktorý bol zakúpený v rovnakú dobu, je rovnaký, s výnimkou, že nemá grafické karty a má na palube grafiky. Inak je to rovnaké. Zatiaľ nebolo refurbed já ale môžem urobiť a budem mať 125 libier za to, o ktorom som sa opäť darovať 20 libier na fórach. Môžu byť vyslaný asi 10 libier a ja som nikdy nemal žiadne problémy vysielania. To chcete nejaké fotky můžu sehnat. Predaj živici nad ![]() EDIT: Vidím chcete aj bezdrôtové můžu nalepit wifi karty v nej pre vás na desetidolarovka (čo to stojí mě to kúpiť).
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Bezdrôtové Problémy - "Systém Windows nemôže nakonfigurovať toto bezdrôtové pripojenie" | pmcg03 | Siete, Modemy & VoIP | 1 | 28. mája 2009 02:48 |
| DOPYT (Potrebná !!!): Xbox 360 Wireless Controller | 4D (Ford (Ford) Ollie | CJ Used Marketplace | 5 | 21. október 2008 13:02 |
| Prieskumník Windows vypínání ...... chcel pomoct prosím | holdinfoldin | Operačné systémy Windows | 1 | 16. apríl 2008 09:51 |
| Desktop obrannej veže | truemetalfan69 | PC a herné konzoly | 5 | 20 január 2008 14:40 |
| Ahoj lidi ........... veža alebo notebooku | Cew27 | Všeobecné Hardware Chat | 7 | 6. September 2007 23:46 |
| Thread Tools | |
| |