![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
|||
|
|||
|
ја донт потреба за ништа фанцы само прегледања Интернета и као такав, али не сомтхинг то потрајати довијека за учитавање и мало простора и брзину само да би поставили у мојој спаваћој соби за спојити мој тв / монитор
ја живим по Хеатхроу, тако да морам бити у могућности наплатити као ја донт мислити да ће то учинити у пост лол |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ако не добијете пуно среће овде си мислио на еБаы?
|
|||
|
|||
|
сам имао поглед али зато ја донт стварно нема шта аллл је јарген значи ја донт стварно сад шта им хандсоме код лол
пример предмет 230278276385 оптерећења пише, али нисам добио траг што се све то значи лол |
|
|
|||
|
|||
|
Пост је спец у нови тхреад овде и питати.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Претпостављам те момачки имати штедљивост похрањује у Великој Британији?
Уколико праведан оскудица основно претраживања рачунара често можете одабрати један се налази на јефтини. Једине стварне забринутости би се простор за складиштење.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "
Мы Сыстем: 日夏子
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Колико сте спремни да потрошите?
ЈА догодити се за имати некакав куле П4 3,2 ГХз 80ГБ Хард Дриве 1ГБ РАМ-а ДВД РеУритер НВИДИА 6600ГТ (128 МБ) Графичка картица Она је направљена од стране Е-Сыстемс (еМацхинес) и била је купио мој деда и бака из ПЦ Уорлд Божићни претпосљедњи па је око 1/5 година. Првобитна цена је готово 400 £. Сам додао нове графичке картице у њу на Божић и Узели га, очистио све, и обновљена је. Има свеже инсталације КСП Хоме Сервице Пацк 3 на њега за које је ЦД Кеы на страну то. Такође има неки други софтвер који је дошао с њим. То ће покренути Флигхт Симулатор 2007, ЦОД2 фино, вероватно ЦОД3 на лоуисх поставки и већина других старијих наслова. Изврстан за прегледање Интернета и сл ЈА је идући да стави на еБаы аукцији, а изгледа да ће стопа бити око 220 £. Међутим, многи од рачунара на еБаы немају графичком картицом, а врло су преко продаје. Једино што могу замерити га је да то није силентист рачунара, али то је као да с обзиром да је први пут купили. Она не утиче на његова употреба на свим ипак, и видљив је само кад је јако миран. Иначе, продаје преко питцх. Узет ћу га за 160 £ са било ког донатора на форуму, од којих ћу направити 20 £ донације ЦЈ. ЈА исто тако да има свој брат који је купио у исто време, исти је, осим њега нема графичком картицом и има онбоард графику. Иначе је идентична. Није још рефурбед по мени, али ја могу и ја би потрајати 125 £ за њу од којих ћу опет даровати £ 20 на форумима. Они могу бити постављене око £ 10, а ја никада нису имали никаквих проблема постинг. Било да желите да неке слике да могу добити неки. Продаја преко питцх ![]() Едит: ЈА исто тако оскудица видети радио, могу прилијепити УиФи картицу у за вас за десетица (што је трошак од мене да га купите).