az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Genel Forumlar > CJ Pazarı kullanılır

Register

Windows, bilgisayar kule lütfen Aranıyor XP ve kablosuz

Reply

Konu Araçları
Old 5 Ağustos 2008, 14:16
Bağış Grubu

I dont sadece web tarama ve bu gibi ama hiç yüklenmesini ve mekan biraz ve sadece yatak odamda My TV bağlanmak için ayarlamak için hız / monitör almak somthing değil şey fantezi için ihtiyacınız
Ben bu yüzden gerek I dont olarak toplamak gerekir Heathrow tarafından canlı bu yazı lol make düşünüyorum
Old 6 Ağustos 2008, 01:28
Yönetici Grubu

Buraya kadar şans alamadım size eBay düşündüm var mı?

Benim Sistemi: Hybr! D

İşlemci (ler):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Anakart:
HP nForce 560
RAM hafıza:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafik Kartı (ler):
Nvidia 7150M Onboard Entegre
Ses Kartı:
5,1 Onboard Entegre
Sabit Disk (ler):
250GB 5400RPM SATA300
Optik Sürücü (ler):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stok HP
Soğutma:
Stok HP
Ağ Bağlantısı / İnternet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
17 "WXGA + HD Parlak Geniş ekran
İşletim Sistemi (ler):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 6 Ağustos 2008, 01:51
Bağış Grubu

Ben ancak bir göz oldu çünkü gerçekten yok ne jargen alll dont I demektir gerçekten şimdi ne lol bakarak Sohbet dont

Örneğin öğe 230278276385 için söylüyor yükler ama tüm lol ne demek ipucu var değil
Old 6 Ağustos 2008, 01:53
Yönetici Grubu

Yeni bir iplik içinde spec burada istiyoruz.
Old 6 Ağustos 2008, 04:34
Bağış Grubu

Sizin İngiltere'de deliotu mağazalar kabul?

Eğer sıklıkla orada ucuz bir biçimde temel tarama bilgisayar istiyorum. Tek gerçek endişe depolama olacaktır.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. "

Benim Sistemi: 日夏子

İşlemci (ler):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Anakart:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM hafıza:
2GB Patriot Extreme Performansı
Grafik Kartı (ler):
PNY 8800GTS 320MB
Ses Kartı:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Sabit Disk (ler):
80GB + 500GB
Optik Sürücü (ler):
2x SATA
Case / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Soğutma:
4x 120mm Yate-Loon + 200mm üst
Qwest
Monitör (ler):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
İşletim Sistemi (ler):
Windows XP + 7
Old 12 Ağustos 2008, 03:51
Moderatör Grubu

Ne kadar harcamak istersiniz?

Bazı kuleler sahip olur:
P4 3,2 GHz
80GB Sabit Disk
1GB RAM
DVD ReWriter
Nvidia 6600GT (128 MB) Grafik Kartı

E yapılır-Sistemleri (eMachines) ve PC Dünya Noel gelen büyük geçen bu 1.5 yaşında önce alınmış. Orijinal fiyatı yaklaşık 400 YTL oldu.

Ben bir yılbaşı yeni bir grafik kartı eklendi ve herşey temizlenir bunu elimden ve yeniden. Bu üzerinde XP Home Service Pack 3 için de bunun yan tarafındaki CD Anahtarı sahip yeni bir yükleme var. Ayrıca onunla birlikte gelen bazı yazılım var.

Bu Flight Simulator 2007, COD2 iyi ihtimalle lowish ayarları ve diğer birçok büyük başlık COD3 çalışır. Büyük İnternet tarama vb

On eBay şimdi koymak ve giderek oranı gidiyordu yaklaşık 220 YTL gibi görünüyor. Ancak, eBay üzerindeki PC'ler çok, ve grafik kartı çok fazla satılıyor.

Onunla da hata tek şey, bilgisayar ve silentist değil, ancak bu yana ilk satın alınan bu gibi olmuştur. Hepsi de at kullanımı etkilemez ve sadece çok sessiz belirgindir.

Neyse, satış üzerinden adım. Bunun için I CJ için 20 YTL bağış yapacak forum, herhangi bir donators den 160 YTL alacak.

Ayrıca, aynı zamanda satın almış olan kardeşi var dışında bir grafik kartına sahip değil ve Teknede grafiklere aynıdır. Aksi halde aynıdır.

Henüz ben refurbed henüz ama yapabilirim ve bunun için hangi tekrar bağış olacaktır YTL 125 alacak £ 20 forum için.

Onlar hakkında bir £ 10 gönderilecek ve var sorunsuz ilanıyla yoktu. Bu size biraz ulaşabileceği fotoğraf istiyorum.

Satış konusunda adım

EDIT: Ben de kablosuz görmek istiyorum, ben de sizin için bir banknot için (onu satın almak için) bana ne maliyet WiFi kartı sopa olabilir.

Benim Sistemi: Eclipse

İşlemci (ler):
Intel C2D E7200 OC'd 3.6Ghz @
Anakart:
Asus P5Q Pro
RAM hafıza:
OCZ 8GB 800Mhz
Grafik Kartı (ler):
Saphire Radeon 4850
Ses Kartı:
Onboard
Sabit Disk (ler):
Vast
Optik Sürücü (ler):
Sony El cheapo biri.
Case / PSU:
ANTEC Three Hundred
Soğutma:
Arctic Soğutucu 7 Pro 3 durumda fanlar.
Titan ADSL
Monitör (ler):
Çift 19 "LCD
İşletim Sistemi (ler):
XP SP3
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından