![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| I dont sadece web tarama ve bu gibi ama hiç yüklenmesini ve mekan biraz ve sadece yatak odamda My TV bağlanmak için ayarlamak için hız / monitör almak somthing değil şey fantezi için ihtiyacınız Ben bu yüzden gerek I dont olarak toplamak gerekir Heathrow tarafından canlı bu yazı lol make düşünüyorum |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Buraya kadar şans alamadım size eBay düşündüm var mı?
| |||
| |||
| Ben ancak bir göz oldu çünkü gerçekten yok ne jargen alll dont I demektir gerçekten şimdi ne lol bakarak Sohbet dont Örneğin öğe 230278276385 için söylüyor yükler ama tüm lol ne demek ipucu var değil |
|
| |||
| |||
| Yeni bir iplik içinde spec burada istiyoruz. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sizin İngiltere'de deliotu mağazalar kabul? Eğer sıklıkla orada ucuz bir biçimde temel tarama bilgisayar istiyorum. Tek gerçek endişe depolama olacaktır.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne kadar harcamak istersiniz? Bazı kuleler sahip olur: P4 3,2 GHz 80GB Sabit Disk 1GB RAM DVD ReWriter Nvidia 6600GT (128 MB) Grafik Kartı E yapılır-Sistemleri (eMachines) ve PC Dünya Noel gelen büyük geçen bu 1.5 yaşında önce alınmış. Orijinal fiyatı yaklaşık 400 YTL oldu. Ben bir yılbaşı yeni bir grafik kartı eklendi ve herşey temizlenir bunu elimden ve yeniden. Bu üzerinde XP Home Service Pack 3 için de bunun yan tarafındaki CD Anahtarı sahip yeni bir yükleme var. Ayrıca onunla birlikte gelen bazı yazılım var. Bu Flight Simulator 2007, COD2 iyi ihtimalle lowish ayarları ve diğer birçok büyük başlık COD3 çalışır. Büyük İnternet tarama vb On eBay şimdi koymak ve giderek oranı gidiyordu yaklaşık 220 YTL gibi görünüyor. Ancak, eBay üzerindeki PC'ler çok, ve grafik kartı çok fazla satılıyor. Onunla da hata tek şey, bilgisayar ve silentist değil, ancak bu yana ilk satın alınan bu gibi olmuştur. Hepsi de at kullanımı etkilemez ve sadece çok sessiz belirgindir. Neyse, satış üzerinden adım. Bunun için I CJ için 20 YTL bağış yapacak forum, herhangi bir donators den 160 YTL alacak. Ayrıca, aynı zamanda satın almış olan kardeşi var dışında bir grafik kartına sahip değil ve Teknede grafiklere aynıdır. Aksi halde aynıdır. Henüz ben refurbed henüz ama yapabilirim ve bunun için hangi tekrar bağış olacaktır YTL 125 alacak £ 20 forum için. Onlar hakkında bir £ 10 gönderilecek ve var sorunsuz ilanıyla yoktu. Bu size biraz ulaşabileceği fotoğraf istiyorum. Satış konusunda adım ![]() EDIT: Ben de kablosuz görmek istiyorum, ben de sizin için bir banknot için (onu satın almak için) bana ne maliyet WiFi kartı sopa olabilir.