![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| I Dont вона потрібна для фантазії просто нічого перегляду веб-сторінок і тому подібне, але не Somthing, які беруть на віки, щоб навантаження і трохи простору, і це тільки на швидкість, щоб створити у себе в спальні, щоб підключити телевізор моя / монітора Я живу Хітроу тому мені потрібно мати можливість збирати як Dont я думаю, він буде робити на посаді LOL |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Якщо ви не отримаєте багато удачі тут ви не замислювалися над eBay?
| |||
| |||
| У мене було дивитися, але тому що я не насправді ні якого alll jargen Dont означає, що я дійсно що тепер їм дивлячись на LOL наприклад пункту 230278276385 йдеться навантажень, але у мене немає поняття, що це все означає LOL |
|
| |||
| |||
| Опублікувати в специфікацію нової теми тут і запитати. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я гадаю, ви, хлопці, ощадливість магазинів у Великобританії? Якщо ви просто хочете основного комп'ютера дивляться часто ви можете вибрати один там, на дешевих. Єдина реальна проблема буде зберігання.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Скільки ви хочете витратити? У мене є деякий башти: P4 3,2 ГГц 80GB жорсткого диска 1 Гб оперативної пам'яті DVD ReWriter Nvidia 6600GT (128 МБ) Відеокарта Це зроблено з електронної системи (Emachines) і була куплена моя бабуся і дідусь з ПК Світ Різдва до останнього такого складає близько 1,5 років. Початкова ціна була майже £ 400. Я додала нову відеокарту в неї на Різдво і позбавив його вниз, чистили все, і перебудував його. Це свіжа установка XP Home з пакетом оновлень 3 з нього, для якої воно ключ компакт-диска на його бік. Він також має деякі інші програми, які прийшли з ним. Він буде працювати в Flight Simulator 2007, COD2 штраф, можливо COD3 на lowish настройки і більшість інших дорослих назви. Велика інтернет переглядають т.д. Я збирався поставити його на eBay зараз, і за курсом, здається, близько £ 220. Однак, багато комп'ютерів на eBay немає відеокарти, і дуже над продані. Єдине, що можу з ним вина в тому, що це не silentist комп'ютерів, але він був, як його, оскільки воно було вперше купили. Вона не впливає на його використання на всіх, хоча і є помітним тільки коли вона дуже тихо. В усякому разі, Sales Pitch Over. Я візьму £ 160 за це від будь-якого дарувальників на форумі, про яку я зроблю £ 20 пожертвування CJ. У мене також є свого брата яка була куплена в той же час, така ж, тільки вона не має графічної карти і бортові графіком. В іншому випадку воно ідентичне. Вона досі не refurbed мною, але я можу зробити, і я б взяв £ 125 за це, про яке я знову подарувати £ 20 на форумах. Вони можуть бути приблизно 10 фунтів стерлінгів, і я ніколи не було проблем з проведенням. Це ви хочете деякі фотографії я можу отримати. Sales Pitch над ![]() EDIT: Я бачу, ви також хочете бездротову, я можу Stick WiFi картка в ньому для вас на десятку (те, що варто було мені купити).
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Бездротові Проблеми - "Windows не може налаштувати бездротовий зв'язок" | pmcg03 | Мережа, Модеми & VoIP | 1 | 28 травня 2009 02:48 |
| WANTED (необхідно !!!): Xbox 360 Wireless Controller | 4D (Fordy (Форд) Оллі | CJ Б Marketplace | 5 | 21 жовтня 2008 13:02 |
| Провідник Windows закриття ...... хотіли допомогти, будь ласка | holdinfoldin | Операційні системи Windows | 1 | 16 квітня 2008 09:51 |
| Desktop Tower Defence | truemetalfan69 | PC & консоль Gaming | 5 | 20 січня 2008 14:40 |
| Здравствуйте люди ........... башту або ноутбук | Cew27 | Генеральний обладнання чат | 7 | 6 вересня 2007 23:46 |
| Різьба Інструменти | |
| |