![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Im 'гледам иБей да взема на Socket 939 FX-60, която е по-бързо от моите дънната платка, ще предприеме. Ако ничии обновен и има един на чекмеджето Бих се интересувам.
| |||
| |||
| Или, ако мога да плаващите в области на фантазията, A 939 ПИН Opteron 180/185? Или Athlon x2 4800 +? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имам X2 3800 +, че OCs да 2.8Ghz вкъщи, много рядко засилване твърде
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| |||
| |||
| Това е на стойност знаейки, че не е имал идея да се избута толкова трудно. Това Asus борда е автоматичен overclock вариант, който настоява да се намери не успеят държавата и след това салда по него, с избора за провеждане на напрежение или мултиплициращо високо и отдаване под наем на FSB часовник плаващите нагоре да се отговори на граница. Ще експериментирате с нея по текущата процесор, какво да направя, не знам в момента е как да се чете на Runtime състояние, само аз имам предвид борда преди няколко дни. Вероятно ви засилване на Е4 или E6? |