![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I'm dívat eBay k vyzvednutí Socket 939 FX-60, který je stejně rychlý jako můj desce bude trvat. Pokud někdo to upgradovat a ještě jednu v šuplíku bych měla zájem.
| |||
| |||
| Nebo, pokud mohu snos do říše fantazie, a 939 pin Opteron 180/185? Nebo Athlon x2 4800 +? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mám X2 3800 +, který OCS na 2.8Ghz doma, velmi vzácné posilováním příliš
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| |||
| |||
| To je dobré vědět, jsem netušila, že by mohl být tlačena, že těžko. Tato deska Asus má možnost automatického přetaktování, která posouvá najít nepodaří stavu a pak bilance za to, s voličem pro konání napětí nebo multiplikačnímu vysoká a nechat FSB hodiny snos vzhůru ke splnění limitu. I'll experiment s ním o současných procesorů, co nevím, v okamžiku, kdy je, jak číst v běhu stavu, já jen s ohledem na palubě před pár dny. Pravděpodobně vaše posílení jeho E4 a E6? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Výběr chladiče pro Socket 775 | tobz1000 | Procesory, základní desky & RAM | 10 | 27 dubna 2009 14:48 |
| USB Socket problémy | SteveM | Obecné Hardware Chat | 2 | 23. července 2008 13:00 |
| Nejlepší socket 775 chladiče vzduchu | thingie2 | Procesory, základní desky & RAM | 17 | 19. července 2008 02:59 |
| Duální základní deska socket AM2 | Spencer2004 | Procesory, základní desky & RAM | 1 | 16. leden 2008 18:39 |
| POPTÁVKA - Socket 478 rada | Hybr! D | CJ Used Marketplace | 12 | 9. ledna 2008 03:28 |
| Thread Nástroje | |
| |