![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I'm watching eBay uči utičnica 939 FX-60, koji je jednako brzo kao mojoj matičnoj ploči će uzeti. Ako bilo tko je nadograđena i dobio jedan u ladici Htio biti zainteresirani.
| |||
| |||
| Ili, ako JA svibanj zanošenje u realms of fantasy, A 939 pin Opteron 180/185? Ili Athlon x2 4800 +? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Imam X2 3800 + koji OCs na 2.8Ghz kod kuće, vrlo rijetka koračni previše
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| |||
| |||
| To vrijedi znao, nisam imao pojma što bi moglo biti da je gurnula tvrdo. Ovaj odbor je Asus automatizirani overclock opciju koja gura uspjeti pronaći i države, a zatim pod balansira ga, s selektor za održavanje napona ili umnožitelja visok i informiranje na FSB clock besciljno naviše u susret ograničenje. Ja ću s njom eksperimentirati na trenutnoj procesor, što ja ne znam u ovom trenutku je kako pročitati u runtime države, dobila sam samo s obzirom na brodu par dana. Pretpostavlja Vaše koračni's E4 ili E6? |