![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I'm watching "eBay įlaipinti Socket 939 FX-60 kuris yra taip pat greitai, kaip mano plokštėje bus atsižvelgiama. Jei kam nors modernizuoti ir stalčių būčiau suinteresuotas vienas gavo.
| |||
| |||
| Arba, jei aš dreifas į fantazijos sferų, 939 PIN Opteron 180/185? Arba Athlon X2 4800 +? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Turiu X2 3800 +, kad NĮ iki 2.8GHz namie, labai reti stiprinimas per
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| |||
| |||
| Tai verta žinoti, aš nežinojau, jie gali būti stumiamos, kad sunku. Tai Asus taryba turi automatinio overclock alternatyva, kuri verčia ieškoti nepavyksta būklę ir tada likučiai pagal jį su rengiamos įtampa arba didelis daugiklis ir nuomos FSB clock poslinkis aukštyn atitikti ribines pasirinkimas. I'll eksperimentuoti su jo dabartinis procesorius, ko aš nežinau, yra šiuo metu, kaip skaityti iš vykdomosios valstybės, tik aš turiu pateikti valdybai prieš porą dienų. Tikriausiai jūsų gerinimo's E4 ar E6? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Nurodykite Heatsink už Socket 775 | tobz1000 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 10 | Balandis 27, 2009 14:48 |
| USB Socket problemos | SteveM | General Hardware Chat | 2 | 23 liepa 2008 13:00 |
| Geriausi Socket 775 oro aušintuvas | thingie2 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 17 | 19 liepa 2008 02:59 |
| Dual Socket AM2 plokštę | Spencer2004 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 1 | 16 sausis 2008 18:39 |
| Wanted - Socket 478 taryba | Hybr! D | CJ Naudoti prekyvietė | 12 | 9 sausis 2008 03:28 |
| Temos įrankiai | |
| |