![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I'm watching eBay wybrać się Socket 939 FX-60, który jest tak szybko, jak będzie moja płyta. Jeśli ktoś jest aktualizowany i dostał jeden w szufladzie byłbym zainteresowany.
| |||
| |||
| Albo, jeśli mogę drift do sfery fantazji, a 939 pin Opteron 180/185? Lub Athlon X2 4800 +? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mam X2 3800 +, że OCS do 2.8Ghz w domu, bardzo rzadko intensywniejszej zbyt
www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
| |||
| |||
| To warto wiedzieć, Nie miałem pojęcia, że może być odłożony, że ciężko. Ten Asus pokładzie ma automatycznego overclockingu opcji, która popycha znaleźć nie stanie równowagi, a następnie na jego podstawie, z wyboru dla gospodarstwa napięcia lub mnożnikowego wysoki i pozwalając FSB zegar dryfowania w górę w celu spełnienia limitu. I'll eksperymentu z nim na temat obecnej procesora, co nie wiem w tej chwili jest, jak odczytać stan w czasie, tylko ze względu na pokładzie dostał kilka dni temu. Prawdopodobnie twój intensywniejszej's E4 lub E6? |