![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I'm pozerať eBay na vyzdvihnutie Socket 939 FX-60, ktorý je rovnako rýchly ako môj doske bude trvať. Ak niekto to upgradovať a ešte jednu v šuplíku by som mala záujem.
| |||
| |||
| Alebo, ak môžem snos do ríše fantázie, a 939 pin Opteron 180/185? Alebo Athlon X2 4800 +? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mám X2 3800 +, ktorý OCS na 2.8GHz doma, veľmi zriedkavé posilňovaním príliš
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| |||
| |||
| To je dobré vedieť, som netušila, že by mohol byť tlačené, že ťažko. Táto doska Asus má možnosť automatického přetaktování, ktorá posúva nájsť nepodarí stave a potom bilancie za to, s voličom pre konania napätia alebo viacnásobného vysoká a nechať FSB hodiny snos nahor na splnenie limitu. I'll experiment s ním o súčasných procesorov, co nevím, v čase, keď je, ako čítať v behu stave, já len so zreteľom na palube pred pár dňami. Pravdepodobne vaša posilnenie jeho E4 a E6? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Výber chladiča pre Socket 775 | tobz1000 | Procesory, základné dosky & RAM | 10 | 27 apríla 2009 14:48 |
| USB Socket problémy | Steve | Všeobecné Hardware Chat | 2 | 23. júla 2008 13:00 |
| Najlepšie socket 775 chladiče vzduchu | thingie2 | Procesory, základné dosky & RAM | 17 | 19. júla 2008 02:59 |
| Duální základní deska socket AM2 | Spencer2004 | Procesory, základné dosky & RAM | 1 | 16. január 2008 18:39 |
| DOPYT - Socket 478 rada | Hybr! D | CJ Used Marketplace | 12 | 9. januára 2008 03:28 |
| Thread Tools | |
| |