mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > General Forum > CJ folosita Marketplace

Register

Se cauta: Super beţivan monstru XL

Reply

Thread Tools
Old 1 august 2008, 13:45
Grupul de donator

Default Se cauta: Super beţivan monstru XL

Stiu ca nu e computer lucruri, dar nu am văzut ceva în normele despre ea nu poate fi decât chestii computer, aşa că am crezut că am să-l posta.

Are cineva se întâmplă să aibă un monstru Super beţivan XL pistol cu apă situată în jurul pe care le-ar vinde? Stiu ca nu e foarte likley ca este destul de rare, un pistol (şi, de asemenea, în opinia mea cel mai bun) şi este, prin urmare, destul de scump. Dar, aşa cum mi-a rupt apa arma pe meu, vreau unul nou, şi în calitate de monstru XL este în cărţi record mondial ca fiind cel mai mare pistol cu apă a creat vreodată, trebuie să aibă ca un

De asemenea, este cineva are un prieten care are unul şi va fi dispus să o vândă, vă rog să-mi spuneţi.

Sistemul meu: În primul rând OC

Procesor (e):
Intel E2180@2.85
Plăci de bază:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Memorie RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Placă grafică (e):
Gainward ATI 3850
Placă de sunet:
la bord
Hard Drive (e):
Seagate Barracuda 7200.7 120GB
Optical Drive (e):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Cauza / PSU:
Pirat VX450
Răcire:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
la bord / presupune 10Meg virgin cablu
Monitor (e):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Sistem de operare (e):
XP Home
Old 30 august 2008, 10:21
Grupul de donator

Dacă aş fi avut una care i dont i deff. nu ar vinde asa noroc

Sistemul meu: ubr de jocuri, calculator

Procesor (e):
q6600 G0 @ stoc răcit AC congelator
Plăci de bază:
Gigabyte ep45 ds3r
Memorie RAM:
2 GB DDR2 800
Placă grafică (e):
4870 1GB
Placă de sunet:
la bord
Hard Drive (e):
160GB 7200rpm ide
Optical Drive (e):
DVD-ROM Combo DVD + /-RW
Cauza / PSU:
modded + vopsit caz w / 1kw antec
Răcire:
2 120mm fans 4 80mm fani si un hdd
Network / Internet:
dual gigaoctet lan
Monitor (e):
24 "Acer
Sistem de operare (e):
Windows XP
Old 1 Sep 2008, 13:32
Grupul de donator

LOL noroc. I googled it şi vă posta aici de-a 12-a fost pe lista de Google si zero s-au scos la vanzare pentru 6 pagini m-am uitat la. Am încercat să vă ajute să frate, dar cred că sunt pe cont propriu pentru asta.
Old 6lea Sep 2008, 12:54
Grupul de stat

http://forums.sscentral.org/t4834/

A constatat că, ultimul post de tip a fost în luna iunie, dar cine stie ... s-ar putea încă să-l
Old 27 octombrie 2008, 00:08
Noile state Group

M-am alăturat acestui forum, si a fost sa observe că aţi fost întrebător despre un monstru XL Super beţivan. Am şi eu unul în posesia mea. Am cumparat-o inapoi la scoala medie si a folosit-o aici n acolo. Eu sunt acum la facultate şi nu au nici o utilizare pentru el. Chestia e încă în forma impecabil, dar nu am caseta de mai. Eu locuiesc in Michigan, şi ar fi dispus să-l vinde, eu doar nu au venit cu un preţ încă. Dacă ai putea, mi-e-mail @ <email removed> pentru un citat de pe ceea ce consideră că ar fi posibil, pentru o sumă. Vă mulţumesc, şi sper că acest lucru vă face zile.

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de thingie2 View Post
Stiu ca nu e computer lucruri, dar nu am văzut ceva în normele despre ea nu poate fi decât chestii computer, aşa că am crezut că am să-l posta.

Are cineva se întâmplă să aibă un monstru Super beţivan XL pistol cu apă situată în jurul pe care le-ar vinde? Stiu ca nu e foarte likley ca este destul de rare, un pistol (şi, de asemenea, în opinia mea cel mai bun) şi este, prin urmare, destul de scump. Dar, aşa cum mi-a rupt apa arma pe meu, vreau unul nou, şi în calitate de monstru XL este în cărţi record mondial ca fiind cel mai mare pistol cu apă a creat vreodată, trebuie să aibă ca un

De asemenea, este cineva are un prieten care are unul şi va fi dispus să o vândă, vă rog să-mi spuneţi.
Old 27 octombrie 2008, 00:13
Moderator Group

Vă rugăm să nu posta dvs. de e-mail în forumuri cu excepţia cazului în care se cere acest lucru. Apoi, nu posta aceasta este în întregime. yourname@mymail.com atrage spam bots, şi veţi fi inundate cu spam e-mail. În loc să utilizaţi Yourname la mymail.com.

Mulţumesc.

Old 28 octombrie 2008, 15:22
Grupul de donator

Am şi eu unul ... nu guna vinde cu toate că ... (foarte sale de intimidare-LOL xD)

Sistemul meu: Top Secrit

Procesor (e):
Core 2 Duo E8500 OC @ 4GHz
Plăci de bază:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P (P45)
Memorie RAM:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Placă grafică (e):
GTX280
Placă de sunet:
la bord (pentru moment)
Hard Drive (e):
640GB WD WD6401AALS
Optical Drive (e):
Faceţi clic pe link-ul din semnătură pentru mai multe
Cauza / PSU:
Pirat CMPSU-750TX (750 Watt)
Răcire:
XIGMATEK HDT-S1283 120mm puşcă
Network / Internet:
DSL mediu
Monitor (e):
30 inch 2650x1600 (mai repede, oricum)
Sistem de operare (e):
XP Home
Old 28 octombrie 2008, 15:25
Grupul de donator

pe jos notă, care l-am văzut cele mai mari înainte. Am văzut-o în urmă cu câţiva ani, aceasta a fost de aproximativ 6 metri lungime şi 2 shits costa prea mult. aceasta a fost la Meijer. cântărit prea mult pentru un om normal construi pentru a transporta (în cazul în plin de apă) a fost atât de masive de tine nu ar putea rula în jurul cu el plin de apă.
Old 28 octombrie 2008, 16:13
Grupul de donator

Poate ar trebui să facă un singur apoi nu am nevoie pentru a-ti face griji cu privire la limitele de presiune pentru a vinde
Old 29 noiembrie 2008, 13:34
Moderator Group

Ce zici de această mică keychain o pe eBay
Clickpic

Sistemul meu: Unele alte lover!

Procesor (e):
E8500 E0@4.1Ghz (stoc de volţi)
Plăci de bază:
BIOSTAR TPower I45
Memorie RAM:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINĂ