по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Общи форуми > CJ Used Пазар

Register

Уау сметка 4 продажба

Closed Thread

Нишка Инструменти
Old 12-ти март 2009, 13:52
Номер на групата

Здравей аз имам играч света на Warcraft за известно време, но сега имат отегчени от това и аз си мислех за продажба на моята сметка, аз DONT наистина знаят къде да го продават като Ebay не се позволява продажбата на уау сметки и всички други уеб сайтове поглед малко iffy. така може да се препоръча някой уебсайт, който аз мога продават уау моя сметка и той трябва да приеме PAYPAL по пътя. Също така, ако някой иска да го закупите директно през форума детайлите са по-долу:

характер 1:
75 лв deathknight
епична земята монтиране
плаващи под планината
450 одиране
325 опиянителен
450 firstaid
1000 злато
12000 чест точки

характер 2:
70 лв ловец
епична земята монтиране
375 одиране
375 за оказване на първа помощ
280 опиянителен
не злато
не чест точки

както на същия сървър, който е pve сървъра, со своите оферти за мен
Old 18-ти март 2009, 08:49
Член Група

Колко където грубо търсите?
Old 18-ти март 2009, 13:00
Номер на групата

Светът на Warcraft забранява търговията и продажба сметки.
Old 18-ти март 2009, 13:07
Модератор Група

Точно така. иБей не позволява това има причина.

Цитат:
Собственост / Продажба на профила или виртуални елементи.

Снежна виелица не признава прехвърлянето на WoW сметки или Снежна виелица сметки (всеки за "сметка"). Вие не може да купува, продава, подарък или търговията всеки акаунт, или оферта за покупка, продажба, подарък или търговията всяка сметка и всеки такъв опит се счита за нищожна и недействителна. Снежна виелица притежава, е лицензирано, или по друг начин е права за всички по-съдържание, което се появява в играта. Вие се съгласявате, че вие нямате право или заглавие или такова съдържание, включително и без ограничение на виртуални стоки или валута, се появяват, или са с произход в играта, или всякакви други атрибути, свързани с профил или съхранявани в службата. Снежна виелица не разпознава всяко претендирано прехвърляне на виртуална собственост извършени извън играта, или претендирано продажба, подарък или търговията в "реалния свят" на нещо, което се появява, или произхожда от играта. Съответно, може да не се продават по време на игра или валутни позиции за "истински" пари, или замяна на тези артикули или парична стойност за извън играта.

Моята система: Eclipse

Процесор (и):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Дънната платка:
Asus P5Q Pro
RAM памет:
OCZ 8GB 800Mhz
Графична карта (и):
Saphire Radeon 4850
Звукова карта:
На борда
Hard Drive (и):
Широки
Оптично устройство (а):
Sony Ал cheapo един.
Дело / PSU:
ANTEC триста
Охлаждане:
Арктика Cooler 7 Pro, 3 случая фенове.
Мрежа / Интернет:
Titan ADSL
Монитор (и):
Dual 19 "LCD
Операционна система (и):
XP SP3
Closed Thread

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc