menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Obecná fóra > CJ Used Marketplace

Register

Wow účet 4 Sale

Closed Thread

Thread Nástroje
Old 12 března 2009, 13:52
Dárce Skupina

hi i hrály World of Warcraft na chvíli teď ale máme ho nudí, a přemýšlel jsem o prodeji svého účtu, i dont opravdu vědět, kde se prodávají jako eBay již umožňuje prodej wow účtů a všechny ostatní stránky vypadat trochu ošemetný. tak by mohl někdo doporučit nějakou webovou stránku, na které lze prodávat i moje wow účet a je nutné přijmout paypal na cestě. Také pokud někdo chce koupit přímo prostřednictvím fóra podrobnosti jsou níže:

znak 1:
lv 75 deathknight
epos terénu hoře
létající hoře
450 stáhnutí
325 okouzlující
450 firstaid
1000 zlatých
12000 čest bodů

znak 2:
lv 70 hunter
epos terénu hoře
375 stáhnutí
375 první pomoc
280 okouzlující
žádné zlato
žádné body cti

jak na stejném serveru, který je PVE server pm vaše nabídky mi
Old 18 března 2009, 08:49
Člen Skupina

Kolik kde byste asi hledali?
Old 18 března 2009, 13:00
Dárce Skupina

World of Warcraft zakazuje obchodní a prodejní účtů.
Old 18 března 2009, 13:07
Moderátor skupiny

Přesně tak. eBay neumožňuje to z nějakého důvodu.

Citace:
Vlastnictví / Prodej z účtu nebo virtuální body.

Blizzard nerozpozná převod WoW účtů nebo účtů Blizzard (každý za "účet"). Nemusíte koupit, prodat, darovací nebo jakékoliv obchodní účet, nebo nabízejí ke koupi, prodeji, darovací nebo jakékoliv obchodní účet, a všechny tyto pokusy jsou neplatné. Blizzard vlastní, je licencován nebo jinak má všechna práva na obsah, který se objeví ve hře. Souhlasíte s tím, že nemáte žádné právo nebo název nebo k takovému obsahu, včetně, bez omezení virtuálního zboží a měně uvedené nebo pocházející ze hry, nebo jiné atributy spojené s uložené na účtu nebo služby. Blizzard nerozeznává žádné údajné převodech majetku virtuální popraven mimo hru, nebo o údajné prodej, dar či obchodu v "reálném světě" na cokoliv, co se objeví, nebo pochází ze hry. Proto nemusíte prodávat-hry body nebo měna pro "skutečné" peníze, nebo výměnou těchto položek nebo měny hodnoty mimo hru.

Můj systém: Eclipse

Processor (s):
Intel c2d E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Základní deska:
Asus P5Q Pro
Paměť RAM:
OCZ 8gigabajt 800MHz
Grafické karty (s):
Saphire Radeon 4850
Zvuková karta:
Palubní
Pevný disk (y):
Naprostá
Optická mechanika (s):
Sony al cheapo jedna.
Case / PSU:
Antec tři sta
Chlazení:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 případu fanoušků.
Síť / Internet:
Titan ADSL
Monitor (s):
Duální 19 "LCD
Operační systém (y):
XP SP3
Closed Thread

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.