![]() |
|
| |||
| |||
| hi i έπαιξαν World of Warcraft για λίγο, αλλά τώρα έχουμε βαρεθεί του και σκεφτόμουν σχετικά με την πώληση του λογαριασμού μου, i dont πραγματικά γνωρίζουν πού να το μεταπωλήσει ως ebay δεν επιτρέπει πλέον την πώληση wow λογαριασμούς και όλα τα άλλα websites ματιά κάπως αμφίβολος. έτσι θα μπορούσε κάποιος να συστήσει έναν ιστοχώρο που θα μπορούν να πωλούν wow λογαριασμό μου και για αυτό πρέπει να αποδεχθεί τον τρόπο με paypal. Επίσης, αν κάποιος θέλει να το αγοράσει άμεσα μέσω του φόρουμ είναι η παρακάτω στοιχεία: χαρακτήρα 1: lv 75 deathknight επικό λόγο mount που φέρουν mount 450 εκδορά 325 μαγευτικό 450 firstaid 1000 χρυσό 12.000 σημεία τιμήν χαρακτήρα 2: lv 70 κυνηγός επικό λόγο mount 375 εκδορά 375 πρώτες βοήθειες 280 μαγευτικό δεν χρυσό δεν τιμήν σημεία τόσο για ίδιο διακομιστή που αποτελεί PVE server, σας προσφέρει pm σε μένα |
|
| |||
| |||
| Πόσο όπου περίπου αναζητάτε; |
|
| |||
| |||
| World of Warcraft απαγορεύει την εμπορία και την πώληση λογαριασμών. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Ακριβώς. eBay δεν το επιτρέπει για κάποιο λόγο. Απόσπασμα:
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Μπορώ να λάβω υπόψη μου παλιά πίσω; | Crazyhorse | Κοινότητας Νέα & Chat | 6 | 18 Μαΐου 2009 15:05 |
| Τι PayPal λογαριασμό για να Λάβετε | robina80 | Off Topic Συζήτηση | 4 | 10 Φεβ 2009 09:02 |
| Πώς μπορώ να delet λογαριασμό μου;;;; | paudashlake | Κοινότητας Νέα & Chat | 1 | 15 Φεβ 2008 18:51 |
| Η διαγραφή του λογαριασμού μου | fondamento | Κοινότητας Νέα & Chat | 3 | 19 Νοε 2007 10:20 |
| Best Business Bank Λογαριασμό; | quinda | Off Topic Συζήτηση | 10 | 23 Οκτ 2006 03:14 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |