μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Γενικό Φόρουμ > CJ Μεταχειρισμένα Marketplace

Register

Wow Λογαριασμός 4 Sale

Closed Thread

Εργαλεία Θέματος
Old 12 Μαρτίου 2009, 13:52
Ομάδα Δωρητών

Default Wow Λογαριασμός 4 Sale

hi i έπαιξαν World of Warcraft για λίγο, αλλά τώρα έχουμε βαρεθεί του και σκεφτόμουν σχετικά με την πώληση του λογαριασμού μου, i dont πραγματικά γνωρίζουν πού να το μεταπωλήσει ως ebay δεν επιτρέπει πλέον την πώληση wow λογαριασμούς και όλα τα άλλα websites ματιά κάπως αμφίβολος. έτσι θα μπορούσε κάποιος να συστήσει έναν ιστοχώρο που θα μπορούν να πωλούν wow λογαριασμό μου και για αυτό πρέπει να αποδεχθεί τον τρόπο με paypal. Επίσης, αν κάποιος θέλει να το αγοράσει άμεσα μέσω του φόρουμ είναι η παρακάτω στοιχεία:

χαρακτήρα 1:
lv 75 deathknight
επικό λόγο mount
που φέρουν mount
450 εκδορά
325 μαγευτικό
450 firstaid
1000 χρυσό
12.000 σημεία τιμήν

χαρακτήρα 2:
lv 70 κυνηγός
επικό λόγο mount
375 εκδορά
375 πρώτες βοήθειες
280 μαγευτικό
δεν χρυσό
δεν τιμήν σημεία

τόσο για ίδιο διακομιστή που αποτελεί PVE server, σας προσφέρει pm σε μένα
Old 18 Μαρτίου, 2009, 08:49
Μέλος Ομάδα

Πόσο όπου περίπου αναζητάτε;
Old 18 Μαρτίου, 2009, 13:00
Ομάδα Δωρητών

World of Warcraft απαγορεύει την εμπορία και την πώληση λογαριασμών.
Old 18 Μαρτίου, 2009, 13:07
Συντονιστής Ομάδας

Ακριβώς. eBay δεν το επιτρέπει για κάποιο λόγο.

Απόσπασμα:
Κυριότητα / Πώληση του λογαριασμού ή Virtual σημεία.

Χιονοθύελλα δεν αναγνωρίζει τη μεταφορά των λογαριασμών ή WoW Χιονοθύελλα Λογαριασμών (καθεμία μια "Account"). Δεν επιτρέπεται να αγοράζει, να πωλεί, δωρεά ή συναλλαγές οποιουδήποτε λογαριασμού, ή προσφορά για την αγορά, πώληση, δωρεά ή συναλλαγές οποιουδήποτε λογαριασμού, και κάθε τέτοια προσπάθεια, είναι αυτοδικαίως άκυρη. Χιονοθύελλα έχει στην κατοχή του, έχει χορηγηθεί άδεια, ή αλλιώς έχει δικαιώματα σε όλους για το περιεχόμενο που εμφανίζεται στο παιχνίδι. Συμφωνείτε ότι δεν έχουν κανένα δικαίωμα ή τίτλο ή σε οποιοδήποτε τέτοιο περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένων μη περιοριστικά τα εικονικά αγαθά ή νόμισμα ή καταγωγής που αναγράφονται στο παιχνίδι, ή οποιαδήποτε άλλα χαρακτηριστικά που συνδέονται με το λογαριασμό ή αποθηκεύονται για την Υπηρεσία. Χιονοθύελλα δεν αναγνωρίζει οποιαδήποτε έννομη μεταβιβάσεις της εικονικής ιδιοκτησίας εκτελεστεί εκτός του παιχνιδιού, ή η υποτιθέμενη πώληση, δωρεά ή την εμπορία των "πραγματικό κόσμο" της ή κάτι που εμφανίζεται προέρχεται από το παιχνίδι. Κατά συνέπεια, ενδέχεται να μην πωλούν στο παιχνίδι ή νόμισμα στοιχεία για το "πραγματικό" χρήμα, ή η ανταλλαγή αυτών των στοιχείων για την αξία ή το νόμισμα έξω από το παιχνίδι.

Το σύστημά μου: Eclipse

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
Μνήμες:
OCZ 8GB 800MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
Saphire Radeon 4850
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες
Hard Drive (s):
VAST
Optical Drive (s):
Sony al cheapo ένα.
Υπόθεση / PSU:
Antec τριακόσιες
Ψύξη:
Cooler Αρκτικής 7 Pro, 3 περίπτωση οπαδούς.
Network / Internet:
Τιτάν ADSL
Monitor (ες):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Closed Thread

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Μπορώ να λάβω υπόψη μου παλιά πίσω; Crazyhorse Κοινότητας Νέα & Chat 6 18 Μαΐου 2009 15:05
Τι PayPal λογαριασμό για να Λάβετε robina80 Off Topic Συζήτηση 4 10 Φεβ 2009 09:02
Πώς μπορώ να delet λογαριασμό μου;;;; paudashlake Κοινότητας Νέα & Chat 1 15 Φεβ 2008 18:51
Η διαγραφή του λογαριασμού μου fondamento Κοινότητας Νέα & Chat 3 19 Νοε 2007 10:20
Best Business Bank Λογαριασμό; quinda Off Topic Συζήτηση 10 23 Οκτ 2006 03:14
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.