manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Opći Forumi > CJ Used Marketplace

Register

Prodajem Wow Account 4

Closed Thread

Thread Tools
Old 12 ožujak 2009, 13:52
Donatorska Grupa

Default Prodajem Wow Account 4

hi sam igrao Warcraft svijeta za neko vrijeme sada, ali imaju ga i dosadno mi je razmišljati o prodaji moj račun, ja stvarno ne znam gdje da proda ga kao ebay ne dozvoljava prodaju vau računi i sve ostale web stranice izgledaju malo sumnjiv. tako da bi mogao netko preporučiti website taj ja mogu prodati moj vau na račun i to mora prihvatiti PayPal na putu. Također ako netko želi kupiti direktno preko foruma detalji su u nastavku:

lik 1:
lv 75 deathknight
epski teren za montažu
flying montiranje
450 skinning
325 zadivljujuće
450 firstaid
Gold 1000
12000 ccast bodova

lik 2:
lv 70 lovac
epski teren za montažu
375 skinning
375 prve pomoći
280 zadivljujuće
no zlato
ne časti bodova

i na istom poslužitelju koji je pve server, am Vaše ponude za mene
Old 18 ožujak 2009, 08:49
Member Group

Koliko otprilike gdje ste tražili?
Old 18 ožujak 2009, 13:00
Donatorska Grupa

World of Warcraft zabranjuje trgovinu i prodaja račune.
Old 18 ožujak 2009, 13:07
Moderator / ica grupe

Točno. eBay ne dopušta ga za razlog.

Quote:
Vlasništvo / Prodaja račun ili Virtualna stavki.

Mećava ne prepoznaje prijenos WOW računima ili računima Mećava (svaka je "račun"). Vi svibanj ne kupnju, prodaju, poklon ili bilo koji trgovački račun ili ponuda za kupnju, prodaju, poklon ili bilo koji trgovački račun, a svaki takav pokušaj bit će ništavan. Mećava posjeduje, je licenciran, ili na drugi način ima pravo na svih sadržaja koji se pojavljuje u igri. Slažete se da nemate pravo ili više u ili na bilo koji takav sadržaj, uključujući bez ograničenja virtualnu robu ili se pojavljuje valuta ili podrijetlom iz igre, ili bilo koji drugi atributi povezani s računom ili pohranjene na službi. Mećava ne prepoznaje bilo koji purported transfera virtualnog vlasništva izvršen izvan igre, ili purported prodaju, poklon ili trgovinu u "stvarnom svijetu" za sve što se pojavi ili potječe u igri. Zbog toga, vi svibanj ne prodaje u igri ili valutne podatke za "pravu" novca ili razmjene valuta tih stavki ili za vrijednost izvan igre.

My System: Eclipse

Procesor (i):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Matične ploče:
Asus P5Q Pro
RAM memorija:
OCZ 8GB 800Mhz
Grafička kartica (e):
Saphire Radeon 4850
Sound Card:
Onboard
Tvrdi disk (i):
Golema
Optički pogon (e):
Sony al cheapo jedan.
Case / PSU:
Antec trista
Hlađenje:
Arktik hladnjaci 7 Pro, 3 case obožavatelja.
Network / Internet:
Titan ADSL
Monitor (e):
Dual 19 "LCD
Operacijski sustav (e):
XP SP3
Closed Thread

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.