kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Általános Fórumok > CJ Használt Piactér

Register

Wow Account Eladó 4

Closed Thread

Téma eszközök
Old Március 12, 2009, 13:52
Donor Group

Default Wow Account Eladó 4

szia én játszott World of Warcraft egy ideig, de most már megvan a unatkozik, és én gondoltam eladási fiókomhoz, i dont igazán tudja, hol adhatja el, mint az eBay nem teszi lehetővé a értékesítése wow számlákat és minden más honlapokon keresni Egy kicsit iffy. így lehet valaki ajánlani egy honlapot, amit el tud adni az én wow fiókot, és el kell fogadnia paypal útján. is, ha valaki meg akarja megvenni a közvetlenül a fórum a részleteket az alábbiakban:

karakter 1:
lv 75 deathknight
epikus földi mount
repülő mount
450 nyúzás
325 elbűvölő
450 firstaid
1000 arany
12000 megtiszteltetés pontok

2 karakter:
lv 70 hunter
epikus földi mount
375 nyúzás
375 elsősegélynyújtásról
280 elbűvölő
nem arany
nem megtiszteltetés pontok

mind ugyanazon a kiszolgálón, amely egy PvE szerver, pm be kínál nekem
Old Március 18, 2009, 08:49
Csoport tagja

Mennyit hol durván keres?
Old Március 18, 2009, 13:00
Donor Group

World of Warcraft megtiltja a kereskedelmi és értékesítési számlák.
Old Március 18, 2009, 13:07
Moderátor Csoport

Pontosan. eBay ezt nem teszi lehetővé az oka.

Idézet:
Tulajdonviszony / Értékesítés a számla vagy virtuális tételek.

Blizzard nem ismeri az átruházás a számlák vagy a Blizzard WoW-fiókok (mindegyik egy "számla"). Lehet, hogy nem vásárolni, eladni, ajándékot vagy bármilyen kereskedelmi számla, vagy az a vásárlás, eladás, ajándék, vagy olyan kereskedelmi számla, és minden olyan kísérletet kell semmis. Blizzard tulajdonosa, az engedéllyel, vagy más módon a jog minden olyan tartalmat, amely megjelenik a játék. Ön egyetért azzal, hogy nincs joga, vagy a cím, illetve az ilyen tartalmat, beleértve korlátozás nélkül a virtuális áru vagy deviza megjelenő vagy származó, a játék, vagy más tulajdonságokkal összefüggő számla vagy tárolják a szolgáltatás. Blizzard nem ismeri bármilyen szándékolt transzferei virtuális ingatlan kívül hajtják végre a játék, vagy a szándékolt eladásra, ajándékot vagy kereskedelmére a "valós világ" semmi, hogy úgy tűnik, vagy abból származik a játékot. Ennek megfelelően, lehet, hogy nem sell in-game elemeket vagy valuta az "igazi" pénzt, vagy kicserélik azokat a témákat, illetve a valuta értékének kívül a játékot.

My System: Eclipse

Processzor (ok):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Alaplap:
Asus P5Q Pro
RAM memória:
OCZ 8GB 800MHz
Grafikus kártya (k):
Saphire Radeon 4850
Hangkártya:
Onboard
Merevlemez (ek):
Túlnyomó
Optikai meghajtó (k):
Sony al cheapo egyet.
Case / tápegység:
Antec Háromszáz
Hűtés:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 esetben rajongók.
Hálózat / Internet:
Titan ADSL
Monitor (ok):
Dual 19 "LCD
Operációs rendszer (ek):
XP SP3
Closed Thread

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.