mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Bendra Forumai > CJ Naudoti prekyvietė

Register

Wow sąskaitą 4 Pardavimas

Closed Thread

Temos įrankiai
Old Kovas 12, 2009, 13:52
Donorų grupės

Default Wow sąskaitą 4 Pardavimas

Labas turiu žaisti World of Warcraft, o dabar, tačiau turime apie tai nuobodu, ir aš galvoju apie pardavimo sąskaitą, I dont really know, kur jį parduoti kaip eBay "nebėra leidžia wow accounts parduoti ir visas kitas tinklapis ieškoti bit Iffy. kad galėtų ką nors rekomenduoti svetainę, kad aš galiu parduoti savo wow sąskaitą ir ji turi priimti PayPal keliu. Taip pat jei kas nors nori pirkti tiesiogiai per forumas duomenys pateikiami žemiau:

pobūdis 1
LV 75 deathknight
Epas vietoje ant kalno
plaukioja kalno
450 nulupta
325 žavinga
450 firstaid
1.000 auksas
12.000 garbės taškų

2 pobūdis:
LV 70 medžiotojas
Epas vietoje ant kalno
375 nulupta
375 pirmoji pagalba
280 žavinga
ne auksas
Nr garbės taškų

tiek tame pačiame serveryje, kuris yra PvE serveris, pm savo pasiūlymus man
Old Kovas 18, 2009, 08:49
Narys

Kiek kur maždaug ieškote?
Old Kovas 18, 2009, 13:00
Donorų grupės

World of Warcraft draudžia prekybą ir pardavimo sąskaitų.
Old Kovas 18, 2009, 13:07
Moderatorius Grupė

Būtent. eBay neleidžia jai priežasties.

Citata:
Savininkai / parduodant sąskaitą arba Virtuali daiktai.

Blizzard neatpažįsta iš WoW sąskaitas ar sąskaitų perdavimas Blizzard (kiekvienas "sąskaita"). Jūs negalite pirkti, parduoti, dovanos arba bet kokios prekybos sąskaita, ar siūlyti pirkti, parduoti, dovanos arba bet kokios prekybos sąskaita, ir visi tokie bandymai yra niekiniai ir negalioja. Blizzard valdo, turi licenciją, ar kitaip turi teisę į visas turinys, kuris pasirodo žaidimai. Jūs sutinkate, kad jūs neturite teisės arba pavadinimą arba bet kokį tokį turinį, įskaitant, be apribojimų virtualus prekių ar valiutos pasirodo ar jo kilmės, Game, ar kitų atributų, susijusių su sąskaita, arba saugomi tarnyba. Blizzard nepripažįsta jokio tikslinio paėmimo pervedimai atliekami už virtualų turtą iš žaidimo, arba ketinamų parduoti, dovanų ar prekyba "realiame pasaulyje" nieko, kad atsiranda arba yra kilęs iš žaidimo. Taigi, jūs negalite parduoti žaidimo prekių ar valiutos "Real" pinigus, arba pakeisti tuos elementus, arba valiuta, vertė ne žaidimai.

Mano sistema: Eclipse

Procesorius (-iai):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus P5Q Pro
RAM atmintis:
OCZ 8GB 800MHz
Graphics Card (-ai):
Saphire Radeon 4.850
Garso plokštė:
Borto
Kietasis diskas (-ai):
Vast
Optical Drive (s):
Sony AL cheapo vieną.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Aušinimas:
Arkties Cooler 7 Pro 3 Byla gerbėjai.
Tinklas / Internetas:
Titan ADSL
Monitorius (-ai):
Dual 19 "LCD
Operacinė sistema (-os):
XP SP3
Closed Thread

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Can I get my old sąskaitą atgal? Crazyhorse Community News & Chat 6 Gegužė 18, 2009 15:05
Kas PayPal Get robina80 Off Topic Discussion 4 10 vasaris 2009 09:02
Kaip ištrins mano sąskaitą?? paudashlake Community News & Chat 1 15 vasaris 2008 18:51
Ištrinti mano sąskaitą fondamento Community News & Chat 3 Lapkritis 19, 2007 10:20
Geriausios verslo banko sąskaitą? quinda Off Topic Discussion 10 23 spalis 2006 03:14
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.