![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas turiu žaisti World of Warcraft, o dabar, tačiau turime apie tai nuobodu, ir aš galvoju apie pardavimo sąskaitą, I dont really know, kur jį parduoti kaip eBay "nebėra leidžia wow accounts parduoti ir visas kitas tinklapis ieškoti bit Iffy. kad galėtų ką nors rekomenduoti svetainę, kad aš galiu parduoti savo wow sąskaitą ir ji turi priimti PayPal keliu. Taip pat jei kas nors nori pirkti tiesiogiai per forumas duomenys pateikiami žemiau: pobūdis 1 LV 75 deathknight Epas vietoje ant kalno plaukioja kalno 450 nulupta 325 žavinga 450 firstaid 1.000 auksas 12.000 garbės taškų 2 pobūdis: LV 70 medžiotojas Epas vietoje ant kalno 375 nulupta 375 pirmoji pagalba 280 žavinga ne auksas Nr garbės taškų tiek tame pačiame serveryje, kuris yra PvE serveris, pm savo pasiūlymus man |
|
| |||
| |||
| Kiek kur maždaug ieškote? |
|
| |||
| |||
| World of Warcraft draudžia prekybą ir pardavimo sąskaitų. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Būtent. eBay neleidžia jai priežasties. Citata:
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Can I get my old sąskaitą atgal? | Crazyhorse | Community News & Chat | 6 | Gegužė 18, 2009 15:05 |
| Kas PayPal Get | robina80 | Off Topic Discussion | 4 | 10 vasaris 2009 09:02 |
| Kaip ištrins mano sąskaitą?? | paudashlake | Community News & Chat | 1 | 15 vasaris 2008 18:51 |
| Ištrinti mano sąskaitą | fondamento | Community News & Chat | 3 | Lapkritis 19, 2007 10:20 |
| Geriausios verslo banko sąskaitą? | quinda | Off Topic Discussion | 10 | 23 spalis 2006 03:14 |
| Temos įrankiai | |
| |