mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > General Forums > CJ Lietotie Marketplace

Register

Wow Account 4 Sale

Closed Thread

Thread Tools
Old Marts 12, 2009, 13:52
Donors Group

Default Wow Account 4 Sale

hi i ir bijusi World of Warcraft, lai, kamēr tagad, bet ir ieguvuši garlaicīgi par to un es domāju par pārdošanas manā kontā, i dont tiešām zina, kur to pārdot kā ebay vairs neļauj pārdot wow kontu un visas citas mājas lapas izskatu mazliet iffy. lai varētu kāds ieteikt mājas lapu, kas man varētu pārdot manu wow kontu, un tas ir jāpieņem paypal ar veidā. arī tad, ja kāds vēlas iegādāties tieši ar foruma informācija ir šādi:

rakstzīme 1:
lv 75 deathknight
epika zemes mount
peld mount
450 dīrāšanu
325 enchanting
450 firstaid
1.000 gold
12.000 godu punkti

raksturs 2:
LV 70 hunter
epika zemes mount
375 dīrāšanu
375 pirmā palīdzība
280 enchanting
no zelta
nē godu punkti

gan uz paša servera, kas ir PVE serveri, pm Jūsu piedāvājumus man
Old Marts 18, 2009, 08:49
Loceklis

Cik daudz kur aptuveni meklējat?
Old Marts 18, 2009, 13:00
Donors Group

World of Warcraft aizliedz tirdzniecības un pārdošanas uzskaiti.
Old Marts 18, 2009, 13:07
Moderator Group

Exactly. eBay neļauj to iemeslu.

Quote:
Īpašumtiesību / pārdošana kontu vai Virtual vienumus.

Blizzard neatpazīst nodošanu WoW kontiem vai Blizzard kontu (katra "Account"). Jūs ne pirkt, pārdot, dāvanu vai komercdarbībā jebkuru kontu, vai piedāvājums pirkt, pārdot, dāvanu vai komercdarbībā jebkuru kontu, un jebkuru šādu mēģinājumu, ir spēkā neesošs. Blizzard pieder, tā ir licencēta, vai kā citādi ir tiesības uz visu saturu, kas parādās spēles. Jūs piekrītat, ka jums nav tiesību vai nosaukumu, vai jebkādu šādu saturu, ieskaitot, bez ierobežojuma virtuālo preču vai valūtas parādās izcelsmes vai spēli vai citu atribūtu, kas saistīti ar konta vai uzglabā dienests. Blizzard neatpazīst kādu apliecinātu naudas virtuālā īpašuma izpildīts ārpus spēles, vai apliecinātu pārdošana, dāvanu vai tirdzniecību "reālo pasauli" par jebko, kas rodas vai nāk no spēles. Attiecīgi, jūs nedrīkstat pārdot spēles priekšmetiem vai valūtu par "īstu" naudu, vai mainīt šīs preces vai valūtas vērtības ārpus spēles.

Mana sistēma: Aptumsums

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
RAM Operatīvā atmiņa:
OCZ 8GB 800Mhz
Graphics Card (s):
Saphire Radeon 4.850
Sound Card:
Onboard
Hard Drive (s):
Lielākā
Optical Drive (s):
Sony al cheapo vienu.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Dzesēšana:
Arktisks Cooler 7 Pro, 3 ja ventilatori.
Tīkla / Internets:
Titan ADSL
Monitor (s):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Closed Thread

Register

Bookmarks