rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Ogólne Forum > CJ Używane Marketplace

Register

Wow konto 4 Sprzedaż

Closed Thread

Narzędzia wątku
Old 12 marca 2009, 13:52
Grupa dawcy

Default Wow konto 4 Sprzedaż

hi i odegrały World of Warcraft na chwilę, ale posiadamy bored to Pomyślałem o sprzedaży moje konto, ja dont naprawdę wie, gdzie sprzedać ją jako eBay nie zezwala na sprzedaż wow rachunkach, a wszystkie pozostałe strony patrzeć trochę iffy. więc może ktoś polecić stronie, że mogę sprzedać moje konto na wow i musi zaakceptować PayPal na drodze. także jeśli ktoś chce kupić bezpośrednio poprzez forum szczegóły znajdują się poniżej:

znak 1:
lv 75 deathknight
epic ziemi zamontować
latający mount
450 oskórowanie
325 enchanting
450 FirstAid
1000 złoto
12000 punktów honoru

znak 2:
LV 70 myśliwego
epic ziemi zamontować
375 oskórowanie
375 pierwszej pomocy
280 enchanting
nie złoto
nie cześć punktów

zarówno na samym serwerze, który jest PVE serwera pm swoje oferty do mnie
Old 18 marca 2009, 08:49
Członek grupy

Ile w przybliżeniu, w którym szukasz?
Old 18 marca 2009, 13:00
Grupa dawcy

World of Warcraft zabrania handlu i sprzedaży kont.
Old 18 marca 2009, 13:07
Moderator grupy

Dokładnie. Serwis eBay nie zezwala na to nie bez powodu.

Cytat:
Własność / Sprzedaż konta lub wirtualne przedmioty.

Blizzard nie rozpoznaje przeniesienie kont WoW Blizzard lub rachunków (każdy jeden "Konto"). Nie można kupować, sprzedawać, prezent lub handlu konta lub oferty kupna, sprzedaży, prezent lub handlu konta, a wszelkie takie próby są nieważne. Blizzard posiada, posiada licencję lub inny ma prawo do wszystkich treści, które pojawia się w grze. Użytkownik zgadza się, że nie masz prawa lub tytuł lub do każdej takiej treści, w tym bez ograniczeń wirtualnej waluty lub towary znajdujące się lub pochodzące z gry, lub wszelkie inne atrybuty związane z kontem lub przechowywanych w ramach Usługi. Blizzard nie rozpoznaje żadnych domniemanej transfery wirtualnej własności wykonywane poza gier lub domniemanej sprzedaży, prezent lub handlu w "prawdziwym świecie" z niczego, co wydaje się pochodzi lub w grze. W związku z tym może nie sprzedawać przedmioty w grze lub waluty na "prawdziwe" pieniądze, lub wymianę tych elementów lub wartości waluty poza gier.

My System: Eclipse

Procesor (y):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Płyta główna:
Asus P5Q Pro
Pamięć RAM:
OCZ 8GB 800MHz
Karta graficzna (y):
Saphire Radeon 4850
Karta dźwiękowa:
Onboard
Hard Drive (s):
Rozległa
Optical Drive (s):
Sony al cheapo jeden.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Chłodzenie:
Cooler Arctic 7 Pro, 3 przypadku kibiców.
Sieć / Internet:
Titan ADSL
Monitor (y):
Podwójny 19 "LCD
Operating System (-y):
XP SP3
Closed Thread

Register

Zakładki