menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Všeobecné fóra > CJ Used Marketplace

Register

Wow účet 4 Sale

Closed Thread

Thread Tools
Old 12 marca 2009, 13:52
Darcu Skupina

Default Wow účet 4 Sale

hi i hrali World of Warcraft na chvíľu teraz ale máme ho nudí, a přemýšlel jsem o predaji svojho účtu, i dont naozaj vedieť, kde sa predávajú ako eBay už umožňuje predaj wow účtov a všetky ostatné stránky vyzerať trochu ošemetná. tak by mohol niekto odporučiť nejakú webovú stránku, na ktoré sa môžu predávať aj moje wow účet a je nutné prijať paypal na ceste. Tiež ak niekto chce kúpiť priamo prostredníctvom fóra podrobnosti sú nižšie:

znak 1:
lv 75 deathknight
epos teréne kopci
lietajúci kopci
450 stiahnutie
325 okúzľujúca
450 firstaid
1000 zlatých
12000 česť bodov

znak 2:
lv 70 hunter
epos teréne kopci
375 stiahnutie
375 prvá pomoc
280 okúzľujúca
žiadne zlato
žiadne body cti

ako na tom istom serveri, ktorý je PVE server pm vaše ponuky mi
Old 18 marca 2009, 08:49
Člen Skupina

Default Wow účet 4 Sale

Koľko kde by ste asi hľadali?
Old 18 marca 2009, 13:00
Darcu Skupina

Default Wow účet 4 Sale

World of Warcraft zakazuje obchodné a predajné účtov.
Old 18 marca 2009, 13:07
Moderátor skupiny

Default Wow účet 4 Sale

Presne tak. eBay neumožňuje to z nejakého dôvodu.

Citácia:
Vlastníctvo / Predaj z účtu alebo virtuálne body.

Blizzard nerozpoznáva prevod WoW účtov alebo účtov Blizzard (každý za "účet"). Nemusíte kúpiť, predať, darovaciu alebo akékoľvek obchodné účet, alebo ponúkajú na kúpu, predaj, darovaciu alebo akékoľvek obchodné účet, a všetky tieto pokusy sú neplatné. Blizzard vlastné, je licencovaný alebo inak má všetky práva na obsah, ktorý sa objaví v hre. Súhlasíte s tým, že nemáte žiadne právo alebo názov alebo k takému obsahu, vrátane, bez obmedzenia virtuálneho tovaru a mene uvedené alebo pochádzajúce z hry, alebo iné atribúty spojené s uložené na účte alebo služby. Blizzard nerozeznává žiadne údajnej prevodoch majetku virtuálnej popravený mimo hru, alebo o údajnej predaj, dar alebo obchodu v "reálnom svete" na čokoľvek, čo sa objaví, alebo pochádza z hry. Preto nemusíte predávať-hry body alebo mena pre "skutočné" peniaze, alebo výmenou týchto položiek alebo meny hodnoty mimo hru.

Môj systém: Eclipse

Processor (s):
Intel c2d E7200 OC'd @ 3.6GHz
Základná doska:
Asus P5Q Pro
Pamäť RAM:
OCZ 8gigabajt 800MHz
Grafické karty (s):
Saphire Radeon 4850
Zvuková karta:
Palubný
Pevný disk (y):
Prevažná
Optická mechanika (s):
Sony al cheap jedna.
Case / PSU:
Antec tri sta
Chladenie:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 prípadu fanúšikov.
Sieť / Internet:
Titan ADSL
Monitor (s):
Duální 19 "LCD
Operačný systém (y):
XP SP3
Closed Thread

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Môžem dostať môj starý účet späť? Crazyhorse Spoločenstva Novinky a chat 6 18. mája 2009 15:05
Čo PayPal účtu k nám robina80 Vypnúť Téma diskusie 4 10. február 2009 09:02
Ako môžem ostranit svoj účet?? paudashlake Spoločenstva Novinky a chat 1 15. február 2008 18:51
Smazání môj účet Fondamento Spoločenstva Novinky a chat 3 19. novembra 2007 10:20
Najlepšie Business bankového účtu? Quindi Vypnúť Téma diskusie 10 23. október 2006 03:14
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.