![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| hi i hrali World of Warcraft na chvíľu teraz ale máme ho nudí, a přemýšlel jsem o predaji svojho účtu, i dont naozaj vedieť, kde sa predávajú ako eBay už umožňuje predaj wow účtov a všetky ostatné stránky vyzerať trochu ošemetná. tak by mohol niekto odporučiť nejakú webovú stránku, na ktoré sa môžu predávať aj moje wow účet a je nutné prijať paypal na ceste. Tiež ak niekto chce kúpiť priamo prostredníctvom fóra podrobnosti sú nižšie: znak 1: lv 75 deathknight epos teréne kopci lietajúci kopci 450 stiahnutie 325 okúzľujúca 450 firstaid 1000 zlatých 12000 česť bodov znak 2: lv 70 hunter epos teréne kopci 375 stiahnutie 375 prvá pomoc 280 okúzľujúca žiadne zlato žiadne body cti ako na tom istom serveri, ktorý je PVE server pm vaše ponuky mi |
|
| |||
| |||
| Koľko kde by ste asi hľadali? |
|
| |||
| |||
| World of Warcraft zakazuje obchodné a predajné účtov. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Presne tak. eBay neumožňuje to z nejakého dôvodu. Citácia:
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Môžem dostať môj starý účet späť? | Crazyhorse | Spoločenstva Novinky a chat | 6 | 18. mája 2009 15:05 |
| Čo PayPal účtu k nám | robina80 | Vypnúť Téma diskusie | 4 | 10. február 2009 09:02 |
| Ako môžem ostranit svoj účet?? | paudashlake | Spoločenstva Novinky a chat | 1 | 15. február 2008 18:51 |
| Smazání môj účet | Fondamento | Spoločenstva Novinky a chat | 3 | 19. novembra 2007 10:20 |
| Najlepšie Business bankového účtu? | Quindi | Vypnúť Téma diskusie | 10 | 23. október 2006 03:14 |
| Thread Tools | |
| |