мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Општи Форуми > ЦЈ Усед Маркетплаце

Register

Продајем Уоу Аццоунт 4

Closed Thread

Тхреад Тоолс
Old 12. март 2009, 13:52
Донаторска Група

Default Продајем Уоу Аццоунт 4

хи сам играо Уарцрафт света за неко време сада, али имају га и досадно ми је размишљати о продаји мој рачун, ја стварно не знам где да прода га као еБаы не дозвољава продају Вау рачуни и све остале уеб странице изгледају мало сумњив. тако да би могао неко препоручити уебсите тај ја могу продати мој Вау на рачун и то мора прихватити ПаыПал на путу. Такође ако неко жели купити директно преко форума детаљи су у наставку:

лик 1:
лв 75 деатхкнигхт
епски терен за монтажу
флыинг монтирање
450 скиннинг
325 задивљујуће
450 фирстаид
Голд 1000
12000 ццаст бодова

лик 2:
лв 70 ловац
епски терен за монтажу
375 скиннинг
375 прве помоћи
280 задивљујуће
но злато
не части бодова

и на истом серверу који је пве сервер, сам Ваше понуде за мене
Old 18. март 2009, 08:49
Мембер Гроуп

Колико отприлике где сте тражили?
Old 18. март 2009, 13:00
Донаторска Група

Уорлд оф Уарцрафт забрањује трговину и продаја рачуне.
Old 18. март 2009, 13:07
Модератор / ица групе

Тачно. еБаы не дозвољава га за разлог.

Куоте:
Власништво / Продаја налог или Виртуална чланака.

Мећава не препознаје пренос УОУ рачунима или рачунима Мећава (свака је "налог"). Ви мај не куповину, продају, поклон или било који трговачки рачун или понуда за куповину, продају, поклон или било који трговачки рачун, а сваки такав покушај биће ништаван. Мећава поседује, је лиценциран, или на други начин има право на свих садржаја који се појављује у игри. Слажете се да немате право или више у или на било који такав садржај, укључујући без ограничења виртуелну робу или се појављује валута или поријеклом из игре, или било који други атрибути повезани са налогом или похрањене на служби. Мећава не препознаје било који пурпортед трансфера виртуелног власништва извршен ван игре, или пурпортед продају, поклон или трговину у "реалном свету" за све што се појави или потиче у игри. Због тога, ви мај не продаје у игри или валутне податке за "праву" новца или размјене валута тих ставки или за вредност изван игре.

Мы Сыстем: Ецлипсе

Процесор (и):
Интел Ц2Д Е7200 ОЦ'д @ 3.6Гхз
Матичне плоче:
Асус П5К Про
РАМ меморија:
ОЦЗ 8ГБ 800Мхз
Графичка картица (е):
Сапхире Радеон 4850
Соунд Цард:
Онбоард
Тврди диск (и):
Голема
Оптички погон (е):
Соны ал Цхеап један.
Цасе / псу:
Антец триста
Хлађење:
Арктик фрижидери 7 Про, 3 цасе обожаватеља.
Нетуорк / Интернет:
Титан АДСЛ
Монитор (е):
Дуал 19 "ЛЦД
Оперативни систем (е):
КСП СП3
Closed Thread

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Могу ли добити назад свој стари кориснички рачун? Цразыхорсе Цоммуниты Неус & Цхат 6 18. маја 2009 15:05
Који ПаыПал Рачун добити робина80 Офф Топиц Дисцуссион 4 10 фебруар 2009 09:02
Како делете свој налог?? паудасхлаке Цоммуниты Неус & Цхат 1 15 фебруар 2008 18:51
Брисање мој налог фондаменто Цоммуниты Неус & Цхат 3 19 новембар 2007 10:20
Бест Бусинесс Банк Аццоунт? куинда Офф Топиц Дисцуссион 10 23 октобар 2006 03:14
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц