![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| хи сам играо Уарцрафт света за неко време сада, али имају га и досадно ми је размишљати о продаји мој рачун, ја стварно не знам где да прода га као еБаы не дозвољава продају Вау рачуни и све остале уеб странице изгледају мало сумњив. тако да би могао неко препоручити уебсите тај ја могу продати мој Вау на рачун и то мора прихватити ПаыПал на путу. Такође ако неко жели купити директно преко форума детаљи су у наставку: лик 1: лв 75 деатхкнигхт епски терен за монтажу флыинг монтирање 450 скиннинг 325 задивљујуће 450 фирстаид Голд 1000 12000 ццаст бодова лик 2: лв 70 ловац епски терен за монтажу 375 скиннинг 375 прве помоћи 280 задивљујуће но злато не части бодова и на истом серверу који је пве сервер, сам Ваше понуде за мене |
|
| |||
| |||
| Колико отприлике где сте тражили? |
|
| |||
| |||
| Уорлд оф Уарцрафт забрањује трговину и продаја рачуне. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Тачно. еБаы не дозвољава га за разлог. Куоте:
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Могу ли добити назад свој стари кориснички рачун? | Цразыхорсе | Цоммуниты Неус & Цхат | 6 | 18. маја 2009 15:05 |
| Који ПаыПал Рачун добити | робина80 | Офф Топиц Дисцуссион | 4 | 10 фебруар 2009 09:02 |
| Како делете свој налог?? | паудасхлаке | Цоммуниты Неус & Цхат | 1 | 15 фебруар 2008 18:51 |
| Брисање мој налог | фондаменто | Цоммуниты Неус & Цхат | 3 | 19 новембар 2007 10:20 |
| Бест Бусинесс Банк Аццоунт? | куинда | Офф Топиц Дисцуссион | 10 | 23 октобар 2006 03:14 |
| Тхреад Тоолс | |
| |