![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт я грав World Of Warcraft на деякий час, але зараз стало нудно, і мені було думати про продаж мене, то я Dont знаю, де продавати його як Ebay більше не дозволяє продаж Wow рахунку і всі інші сайти дивитися трохи ненадійною. , Могли б когось порекомендувати сайт, який я можу продати Wow мій рахунок, і воно має брати PayPal до речі. Якщо ж хто хоче купити її безпосередньо через форум Подробиці наведені нижче: 1 характеру: LV 75 Deathknight епічного землі горе літаючий Маунт 450 Skinning 325 чарівні 450 FirstAid 1000 золотих 12000 честі точках 2 символи: LV 70 Hunter епічного землі горе 375 Skinning 375 наданню першої допомоги 280 чарівні ні золота ні честі точках як на одному сервері, який знаходиться PvE сервер, PM ваші пропозиції мені |
|
| |||
| |||
| Скільки приблизно де ви шукаєте? |
|
| |||
| |||
| World Of Warcraft забороняється торгівля і продаж рахунків. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Точно. eBay не дозволяє з певною метою. Цитата:
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Чи можу я отримати назад старий акаунт? | Crazyhorse | Community News & чат | 6 | 18 травня 2009 15:05 |
| Що PayPal Рахунок Отримати | robina80 | Off Topic Discussion | 4 | 10 лютого 2009 09:02 |
| Як delet мій рахунок?? | paudashlake | Community News & чат | 1 | 15 лютого 2008 18:51 |
| Видалення мого облікового запису | fondamento | Community News & чат | 3 | 19 листопада 2007 10:20 |
| Кращі бізнес банківського рахунку? | quinda | Off Topic Discussion | 10 | 23 жовтня 2006 03:14 |
| Різьба Інструменти | |
| |