![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, που μου IVE 360 για ebay anyones αν ενδιαφέρεται. αν κάποιος από το φόρουμ θα αγοράζει i δωρίσουν £ 10 για το forum!! heres η σύνδεση http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...e=STRK:MESE:IT |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Νίκαια χειρονομία Ελπίδα η πώληση θα πάνε καλά
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| |||
| |||
| Arn't που £ 150, σε περισσότερα καταστήματα τώρα; ή είναι οι αγγελίες που βρίσκεται και πάλι σε μένα. |
|
| |||
| |||
| 20GB έκδοση με παιχνίδια! 150 είναι μόνο κονσόλα
__________________ www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() |
|
| |||
| |||
| Ahh βλέπω. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| είναι £ 165 για Overclockers, και αυτό έχει παιχνίδια με αυτό, κλπ.
| |||
| |||
| αγοράσουν, ξέρετε που θέλετε να |
|
| |||
| |||
| Συγγνώμη, δεν είμαι οπαδός της κονσόλας. |
|
| |||
| |||
| τώρα £ 140, αγοράζουν αγοράζουν αγοράζουν! |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, IVE μείωσε την τιμή που μου 360 σε £ 140. anyones αν ενδιαφέρεται pm μου καταρχάς διότι αν να μου στείλετε την πληρωμή paypal άμεσα και όχι μέσω ebay θα i dont πρέπει να πληρώσει 10 λίρες την τελική τιμή και τέλος ότι θα δωρίσει στο φόρουμ. heres η νέα σύνδεση: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...MESE:IT&ih=004 |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Για την πώληση: ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ | SocialWarfare | CJ Μεταχειρισμένα Marketplace | 0 | 28 Νοε 2008 19:44 |
| Προς πώληση (σημείο 1) | PC WhizzKid | Off Topic Συζήτηση | 1 | 12 Ιουν 2008 03:25 |
| Για Πώληση: CM Stacker 832 | Gazmondo | CJ Μεταχειρισμένα Marketplace | 4 | 7η Μαΐου 2008 14:26 |
| Θα επηρεάσει την πώληση φωτοστέφανο του MS XBOX 360; | its.sid | PC & Console Gaming | 5 | 4 Δεκ 2007 12:10 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |