![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| hi, ive pune-mi 360 de pe ebay daca anyones interesate. daca cineva de pe forum-l cumpără i va dona £ 10 la forum!! heres pe link-ul de http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...e=STRK:MESE:IT |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Frumos gest Sper că vânzarea merge bine
www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
| |||
| |||
| 150 £ Arn't ele în cele mai multe magazine de acum? sau sunt anunţuri culcat cu mine din nou. |
|
| |||
| |||
| 20gb versiune cu jocuri! 150 este consola doar
__________________ www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() |
|
| |||
| |||
| Ahh i vezi. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| este de £ 165 pe Overclockers, şi aceasta o are cu acesta jocuri, etc
| |||
| |||
| cumpara-o, stii pe care doriţi să o |
|
| |||
| |||
| Ne pare rău, nu sunt un fan consolă. |
|
| |||
| |||
| acum £ 140, cumpăr cumpăr cumpăr!! |
|
| |||
| |||
| hi, ive a redus preţul meu de 360 la £ 140. dacă anyones interesat pm eu primul, pentru că dacă-mi trimiteti paypal plată direct, mai degrabă decât trecând prin ebay i dont trebuie să plătească de £ 10 final taxa de valoare şi că i se va dona la forum. heres noul link: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...MESE:IT&ih=004 |
![]() |
|
| Marcaje |