![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| ahoj, moje 360 IVE klásť na ebay ak anyones záujem. ak niekto z fóra kupuje ju budem darovať 10 libier na fóre! Heres odkaz http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...e=STRK:MESE:IT |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pekné gesto Dúfam, že sa predaja pôjde dobre
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| |||
| |||
| Arn't £ 150, ktoré vo väčšine obchodov teraz? alebo sú inzeráty ležiace na mňa znova. |
|
| |||
| |||
| 20 GB verziu hry! 150 je konzola len
__________________ www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() |
|
| |||
| |||
| Ahh i vidieť. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| je to £ 165 na Overclockers, a tahle má hry s ním apod
| |||
| |||
| kúpiť, viete, že chcete |
|
| |||
| |||
| Ospravedlňujeme sa, ale nejsem konzoly fanúšik. |
|
| |||
| |||
| Teraz 140 libier, kúpiť kúpiť kúpiť! |
|
| |||
| |||
| ahoj, IVE znížila cenu svojich 360 až 140 libier. ak anyones pm zaujíma ma prvý, pretože keď mi pošlite na paypal platbu priamo, nie cez ebay i dont musieť zaplatiť 10 libier konečná hodnota poplatku a budu darovať, že na fóre. Heres nového odkazu: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...MESE:IT&ih=004 |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Na predaj: PRODÁNO | SocialWarfare | CJ Used Marketplace | 0 | 28. novembra 2008 19:44 |
| For Sale (bod 1) | PC WhizzKid | Vypnúť Téma diskusie | 1 | 12. júna 2008 03:25 |
| For Sale: CM Stacker 832 | Gazmondo | CJ Used Marketplace | 4 | 7. mája 2008 14:26 |
| Halo bude mať vplyv na predaj MS XBOX 360? | its.sid | PC a herné konzoly | 5 | 4. december 2007 12:10 |
| Thread Tools | |
| |