![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nyní můžete zadat parametry počítače ve vašem profilu v uživatelské ovládací panel.
Nejenže je to způsob, jak se chlubit o spec vašeho stroje je také pomáhá někdo pomůže vám s problémem, nebo která vám poradit, jak vědí, jaký hardware a software běží na rychlý pohled. To může výrazně urychlit pomoc. Užít si. Dave. Můj systém: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dobrej nápad.: D Hotovo. Pokud chcete zobrazit něčí kit. Klikněte na členy přezdívku. Takže v mém případě klikněte na alex Poté zvolte 'Viewpublic profil' z rozbalovacího menu.
|
| |||
| |||
| Jé to je skvělé vlastnosti. Díky za to. Chtěl bych cítit až záhy. |
|
| |||
| |||
| 'Feeling až' na palubě je trochu nevhodné. Můžete 'vyplnit v' když, pokud budete chtít. |
|
| |||
| |||
| Citace:
A také tad zoufalý ......: D
__________________ Slyšel wow je lepší pak antikoncepční pilulky, žádný vtip jsem hrál rs na 2-3 roky a 2 týdny poté, co jsem se zastavil i ztratila panenství. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Ano, myslím, že informace, které nám je opravdu dobré a jsem si jist, tuto funkci bude rock ..... díky za to kámo! |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Vampirefreaks.com profil | BlackSnake | Web Design, hosting & SEO | 1 | 11 dubna 2008 06:19 |
| Co se vám spec? Spec leaderboard | Cew27 | Obecné Hardware Chat | 54 | 5. ledna 2008 18:50 |
| Nízký profil | Fondamento | Graphics Cards & Monitory | 2 | 15. listopadu 2007 09:07 |
| Nízký profil GFX pomozte prosím | Cew27 | Graphics Cards & Monitory | 2 | 10. října 2007 05:26 |
| Profil probs! | shroomo | Společenství Novinky a chat | 4 | 30. dubna 2007 05:41 |
| Thread Nástroje | |
| |