![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sada možete unijeti spec. računala u Vašem profilu u svoj korisnički upravljačkoj ploči.
Ne samo da je ovo način da se hvaliti o spec. vašeg stroja ona također pomaže vam itko pomogne s problemom ili daje savjete jer oni znaju što hardvera i softvera koji se izvodi na brz pogled. To se može dramatično ubrzati pomoć. Uživati. Dave. My System: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dobro poziv.: D Učinjeno. Ako želite vidjeti nečiju kit. Kliknite na članove zaslonsko ime. Dakle u mom slučaju kliknite na alex Potom odaberite "Viewpublic profil 'iz drop-down menu.
|
| |||
| |||
| Wow taj veliki značajke. Hvala za to. Ja bih se osjećati ga uskoro. |
|
| |||
| |||
| Quote:
Možete 'Napuni ga u' ipak ako vam se svidi. |
|
| |||
| |||
| Quote:
I isto tako očajna TAD ......: D
__________________ Čuo Wow je bolje kontraceptiv onda pilula, nijedan vic sam igrao RS za 2-3 godina i 2 tjedna nakon što sam prestao Izgubio sam nevinost. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Da, mislim da su informacije koje vam je stvarno velik jedan i siguran sam ovu značajku gonna rock ..... hvala za to mate! |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Vampirefreaks.com profil | BlackSnake | Web Dizajn, Hosting & SEO | 1 | 11. travanj 2008 06:19 |
| Koliko vas spec? Izvanred leaderboard | Cew27 | General Hardware Chat | 54 | 5. siječanj 2008 18:50 |
| Low profile | fondamento | Graphics Cards & Monitors | 2 | 15. studeni 2007 09:07 |
| Niski profil gfx pomoć molim | Cew27 | Graphics Cards & Monitors | 2 | 10. listopad 2007 05:26 |
| Profil probs! | shroomo | Community News & Chat | 4 | 30. travanj 2007 05:41 |
| Thread Tools | |
| |