![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כעת תוכל להזין את spec של המחשב שלך בפרופיל המשתמש שלך בלוח הבקרה.
לא רק זה הוא דרך על להתיהר spec של המחשב שלך הוא גם עוזר לאף אחד לעזור לך עם הבעיה או לתת לך עצה כמו שהם יודעים מה החומרה והתוכנה פועלות אותך בכל מבט מהיר. זה יכול להאיץ את הסיוע באופן דרמטי. ליהנות. דייב. המערכת שלי: Hybr! ד
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| שיחה טובה.: D סיום. אם אתה רוצה לראות מישהו של קיט. לחץ על חברי שם המסך. אז במקרה שלי לחץ על אלכס לאחר מכן בחר 'Viewpublic פרופיל' מ לתפריט הנשלף.
|
| |||
| |||
| וואו thats תכונות נהדר. תודה על זה. הייתי מרגיש את זה בקרוב. |
|
| |||
| |||
| 'מרגיש את' מועצת המנהלים הוא קצת לא ראוי. אי אפשר למלא את זה ב 'אף אם תרצה. |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
וכן ילדון נואש ......: D
__________________ וואו זה נשמע טוב יותר contraceptive אז את הכדור, לא בדיחה שיחקתי RS ל 2-3 שנים 2 שבועות לאחר עצרתי איבדתי את בתולים. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| כן, אני חושב על מידע שנמסר על ידך הוא באמת נהדר אחד ואני בטוח תכונה זו הולכת רוק ..... תודה על זה חבר! |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Vampirefreaks.com פרופיל | BlackSnake | עיצוב אתרים, אירוח & SEO | 1 | 11th אפריל 2008 06:19 |
| מה אתה spec? Spec Leaderboard | Cew27 | כללי חומרה צ 'אט | 54 | ה -5 בחודש ינואר 2008 18:50 |
| פרופיל נמוך | fondamento | כרטיסי מסך & Monitors | 2 | ה -15 בחודש נובמבר 2007 09:07 |
| פרופיל נמוך gfx עזרה בבקשה | Cew27 | כרטיסי מסך & Monitors | 2 | -10 אוקטובר 2007 05:26 |
| פרופיל probs! | shroomo | קהילה חדשות וצ 'אטים | 4 | ה -30 לאפריל 2007 05:41 |
| שרשרת כלים | |
| |