![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dabar galite patekti į jūsų kompiuterį spec jūsų profilio savo vartotojo valdymo skydelyje.
Ne tik tai, kaip girtis apie savo mašina Spec ji taip pat padeda kas nors padėti jums su problema, ar suteikti jums patarimus, nes jie žino, ką ir programinės įrangos dirbate ne pirmo žvilgsnio. Tai gali žymiai pagreitinti pagalbos. Mėgautis. Dave. Mano sistema: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gera skambinti.: D Padarytas. Jei norite peržiūrėti kažkas rinkinys. Spauskite nariai ekrano vardą. Taigi, mano atveju spauskite Alex Tada pasirinkite "Viewpublic profilio" iš meniu.
|
| |||
| |||
| Wow thats great funkcijos. Ačiū už tai. Norėčiau jausti iki jį greičiau. |
|
| |||
| |||
| Citata:
Galite "užpildyti ją", tačiau jei Jums patinka. |
|
| |||
| |||
| Citata:
Taip pat tad beviltiška ......: D
__________________ išgirsti wow yra tada geriau kontraceptines tabletes, no joke Aš suvaidino RS 2-3 metus ir 2 savaites po to, kai nustojau netekau nekaltybės. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Taip, manau, kad informacija, kurią jūs tikrai puiki ir aš tikiu, kad ši funkcija gonna rock ..... ačiū už tai mate!! |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Vampirefreaks.com profilis | BlackSnake | Web Design, Hosting & SEO | 1 | Balandis 11, 2008 06:19 |
| Kas Jums spec? Spec Iškabos | Cew27 | General Hardware Chat | 54 | 5 sausis 2008 18:50 |
| Neišvystyti | fondamento | Graphics Cards & Monitoriai | 2 | Lapkritis 15, 2007 09:07 |
| Neišvystyti GFX help please | Cew27 | Graphics Cards & Monitoriai | 2 | 10 spalis 2007 05:26 |
| Profilis probs! | shroomo | Community News & Chat | 4 | Balandis 30, 2007 05:41 |
| Temos įrankiai | |
| |