![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Acum, puteţi intra în spec. de pe computer în profilul dvs. de utilizator de pe panoul de control.
Nu numai ca aceasta este o modalitate de a se lăuda cu privire la spec. de maşina dvs. De asemenea, vă ajută să ajute pe cineva cu o problema sau de a vă da sfaturi pe care le ştiu ce hardware si software ce rulează la o privire. Acest lucru se poate accelera dramatic asistenţă. Se bucura. Dave. Sistemul meu: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bună apel.: D Făcut. Dacă doriţi să vizualizaţi cuiva kit. Click pe numele membrilor ecran. Deci, în cazul meu, faceţi clic pe alex Apoi selectaţi "Viewpublic profil" din meniul derulant.
|
| |||
| |||
| Wow Thats facilitati. Multumesc pentru aceasta. Mi-ar simţi în stare aceasta în curând. |
|
| |||
| |||
| Citat:
Nu poţi să-l completaţi în "deşi, dacă doriţi. |
|
| |||
| |||
| Citat:
Şi, de asemenea, într-un loc de disperat ......: D
__________________ wow auzit este un mai bun contraceptiv apoi pilula, nu glumă, am jucat RS pentru 2-3 ani şi 2 săptămâni după ce am oprit mi-am pierdut virginitatea. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Da, cred că informaţiile furnizate de către dumneavoastră este foarte mare şi o Sunt sigur că această facilitate rock ..... va multumesc pentru aceasta amice! |