![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Teraz môžete zadať parametre počítača vo vašom profile v užívateľskej ovládací panel.
Nielenže je to spôsob, ako sa pochváliť o spec vášho stroja je tiež pomáha niekto pomôže vám s problémom, alebo ktorá vám poradiť, ako vedia, aký hardvér a softvér beží na rýchly pohľad. To môže výrazne urýchliť pomoc. Užiť si. Dave. Môj systém: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dobrej nápad.: D Hotovo. Ak chcete zobraziť něčí kit. Kliknite na členov prezývku. Takže v mojom prípade kliknite na alex Potom vyberte 'Viewpublic profil' z rozbaľovacieho menu.
|
| |||
| |||
| Jé to je skvelé vlastnosti. Vďaka za to. Chtěl bych cítiť až záhy. |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Môžete 'vyplniť v' keď, ak budete chcieť. |
|
| |||
| |||
| Citácia:
A tiež tad zoufalý ......: D
__________________ Poèul wow je lepšie potom antikoncepčné pilulky, žiadny vtip som hral rs na 2-3 roky a 2 týždne potom, čo som sa zastavil aj stratila panenstva. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Áno, myslím, že informácie, ktoré nám je naozaj dobré a som si istý, túto funkciu bude rock ..... vďaka za to kámo! |