![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Нашият домакин извършват рутинна актуализация снощи, че е означаваше да тече след няколко часа до 06:00 часа, нещо се обърка и ние сме били установени до 19:00 тази вечер, нещата сега са обратно към нормалното и трябва да остане така. Съжаляваме за неудобството, причинено.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ето какво Вирджински медии често се управлява, когато те извършват рутинна работа по техните имейл сървъри
| |||
| |||
| Ха! Да, рутинна поддръжка е умен начин на казвайки: ние искаме да се забъркваш с натоварването на нещата и ще Ви вероятно петел го. 18 часа надолу, аз не съм щастлива с нашия домакин да кажа, най-малко. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Опитвах се да отида на за възрасти. Загубих много дълъг пост снощи, когато за първи път слезе ... Мислех, че тя е моята интернет връзка. ![]() О добре, ние сме назад сега и се надяваме, че оставам начин.
|
| |||
| |||
| За съжаление, тя беше изцяло от моите ръце, язовир домакин! |
|
| |||
| |||
| Бях малко засегнати. Страницата не би прекъсване или нещо, то просто никога не се зареди. Те трябва да излезе с по подразбиране "Doing поддръжка" страница, която потребителите могат в тези случаи. |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Не се притеснявайте Дейв, това е извън вашия контрол. Имах спаси копие половината път за щастие.
__________________ serverguy |