![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Η δική μας υποδοχής διεξαχθεί μια συνηθισμένη ενημέρωση χθες το βράδυ ότι είχε σκοπό να τρέχει σε λίγες ώρες σε 06:00, κάτι πήγε λάθος και να έχουν τα κάτω μέχρι 19:00 το βράδυ, τα πράγματα έχουν πλέον επανέλθει σε κανονική λειτουργία και πρέπει να παραμείνει έτσι. Λυπούμαστε για την αναστάτωση που προκλήθηκε.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αυτό είναι ό, τι η Virgin Media διαχειρίζεται συχνά όταν εκτελούν εργασία ρουτίνας για τους διακομιστές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
| |||
| |||
| Χα! Ναι, συνήθη συντήρηση είναι ένα έξυπνο τρόπο να λέει θέλουμε να χάος με φορτίο πράγματα και θα είναι πιθανότατα cock up. 18 ώρες κάτω, δεν είμαι ικανοποιημένος με μας φιλοξενήσει για να πούμε το λιγότερο. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Προσπαθούμε να προχωρήσουμε για τις ηλικίες. Έχασα ένα πολύ καιρό μετά την τελευταία νύχτα, όταν για πρώτη φορά μειώθηκε ... Νόμιζα ότι ήταν δική μου σύνδεση στο internet. ![]() Α, μα εμείς είμαστε πίσω τώρα και ελπίζουμε ότι διαμένουν τρόπο.
|
| |||
| |||
| Συγγνώμη, ήταν εντελώς έξω από τα χέρια μου, μητέρα υποδοχής! |
|
| |||
| |||
| Ήμουν λίγο ενδιαφερόμενο. Η σελίδα δεν θα time out ή οτιδήποτε, θα ήταν απλά ποτέ δεν φορτίο. Θα πρέπει να εκπονηθεί ένα προεπιλεγμένο "Κάνοντας συντήρηση" σελίδα που οι χρήστες να πάνε σε αυτές τις περιπτώσεις. |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Μην ανησυχείτε Dave, ήταν έξω από τον έλεγχό σας. Είχα αποθηκεύσει ένα αντίγραφο μισά ευτυχώς.
__________________ serverguy |