![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Házigazdánk végzett rutin frissítés az éjjel, hogy az volt a célja, hogy fut egy pár óra 06:00, valami baj, és mi is meg ma este 19:00-ig, a dolgok most már visszaáll a régi kerékvágásba, és maradna. Elnézést a kellemetlenségért, amit okozott.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ez az, amit a Virgin Media gyakran kezeli, ha elvégzi rutinmunkának saját e-mail szervereket
| |||
| |||
| Hah! Igen, rendszeres karbantartás intelligens módon azt akarjuk karatézás terhelést megtöm és mi valószínűleg csap fel. 18 óra le, nem vagyok elégedett a vendéglátó mondani a legkevésbé. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Próbáltam, hogy az évek óta. Elvesztettem egy nagyon hosszú post tegnap este, amikor először mentem le ... Azt hittem, az én internet-kapcsolat. ![]() Hát igen, mi vagyunk most, és remélhetőleg maradok így.
|
| |||
| |||
| Sajnáljuk, ez teljesen az én kezem, anyaállatig fogadó! |
|
| |||
| |||
| Én egy kicsit érintett. Az oldal nem időben, vagy semmit, akkor egyszerűen nem terhelést. Meg kell egy olyan alapértelmezett "Doing karbantartása" oldalon, hogy a felhasználók menni ezekben az esetekben. |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Ne aggódj Dave, hogy ki a kontroll. Volt egy elmentett másolata felénél szerencsére.
__________________ serverguy |