![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mūsų priimančios atlikti įprastas atnaujinimas paskutinę naktį, kuri buvo skirta paleisti kelias valandas iki 06:00, kas nutiko, ir mums buvo nustatytas iki 19:00 Šį vakarą, ką dabar atgal prie įprastų ir turėtų likti, kad taip. Atsiprašome už nepatogumus.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| That's what Virgin Media dažnai valdo, kai jie atlieka kasdieninį darbą savo elektroninio pašto serveriai
| |||
| |||
| Cha! Taip, įprastos priežiūros yra protingas būdas pasakyti mes norime, kad netvarka su daiktų pakrauti ir mes tikriausiai Gaidys it up. 18 valandų žemyn, nesu patenkintas mūsų šeimininko, ty mažiausiai. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bando patekti į daugelį amžių. Pamečiau labai ilgai po paskutinės nakties, kai mes pirmą kartą sumažėjo ... Maniau, kad tai buvo mano interneto ryšį. ![]() Oh well, mes atgal ir tikiuosi, kad taip būna.
|
| |||
| |||
| Deja, jis buvo visiškai ne mano rankas, užtvanka priimančiosios! |
|
| |||
| |||
| Aš buvau šiek tiek susiję. Page nebus time out arba nieko, tai tiesiog niekada apkrova. Jie turi būti parengti pagal nutylėjimą "Doing priežiūra" puslapyje, kad vartotojai gali pereiti prie šių bylų. |
|
| |||
| |||
| Citata:
Nesijaudinkite Dave, jis iš jūsų kontrolės. Turėjau įrašyti kopiją įpusėjus laimę.
__________________ serverguy |