![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mūsu uzņēmējas veikta regulāra atjaunināšana pēdējā naktī, kas bija paredzēta, lai palaistu dažas stundas līdz 06:00, kaut kas nogāja greizi un mēs esam uz leju, līdz 19:00 šovakar, lietas, tagad atpakaļ pie normālas un jāpaliek šādā veidā. Atvainojamies par sagādātajām neērtībām.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tas ir tas, ko Virgin Media bieži vada, kad viņi veic rutīnas darbu viņu e-pasta serveriem
| |||
| |||
| Ha! Jā, ikdienas uzturēšana ir gudrs veids, kā pateikt mēs vēlamies sajaukt ar slodzi sīkumi, un mēs, iespējams, gailis to. 18 Stundas uz leju, es neesmu apmierināts ar mūsu uzņēmēju, lai neteiktu vairāk. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mēģināja iegūt par par vecumu. Es pazaudēju ļoti ilgi pēc pēdējās naktīs, kad mēs pirmo samazinājās ... Es domāju, ka tā bija mana interneta pieslēgums. ![]() Ak, labi, mēs esam atpakaļ tagad un cerams, uzturoties tādā veidā.
|
| |||
| |||
| Atvainojiet, tas bija pilnīgi no manas rokas, aizsprosts uzņēmēja! |
|
| |||
| |||
| Es biju mazliet bažas. Lappuse nav laika veic vai neko, tas tikai nekad slodzi. Viņiem ir jānāk klajā ar default "Doing uzturēšana" lapa, ko lietotāji iet uz šiem gadījumiem. |
|
| |||
| |||
| Quote:
Don't worry Dave, tas bija jūsu kontroli. Man bija saglabāta kopija pusei ar laimi.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Bookmarks |