![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nasze przyjmujące wykonywanych rutynowych aktualizacji ostatniej nocy, że było uruchomić kilka godzin 06:00, coś poszło źle i do tej pory aż 19:00 tego wieczoru, co jest teraz powrót do normalnego stanu i tak powinno pozostać. Przepraszamy za wszelkie niedogodności spowodowane.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| That's what Virgin Media często zarządza przy przeprowadzaniu rutynowych prac związanych z serwerami e-mail
| |||
| |||
| Ha! Tak, rutynowych prac konserwacyjnych jest inteligentny sposób mówić chcemy bałagan przy obciążeniu rzeczy, a my go prawdopodobnie kogut. 18 godzin w dół, nie jestem zadowolony z naszego gospodarza co najmniej. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Próbuję dostać się na wieki. Zgubiłem bardzo długo po ostatniej nocy kiedy pierwszy raz poszedł ... Myślałem, że to był mój internetu. ![]() No dobrze, jesteśmy z powrotem i teraz mamy nadzieję, że pobyt sposób.
|
| |||
| |||
| Niestety, to była całkowicie na moje ręce, zapora hosta! |
|
| |||
| |||
| Byłem trochę zaniepokojony. Strona nie będzie czasu ani niczego, to nie tylko obciążenie. Powinny one pochodzić z domyślnego "Doing utrzymanie strony, że użytkownicy iść w tych przypadkach. |
|
| |||
| |||
| Cytat:
Nie martw się Dave, to było z kontrolą. Miałam zapisać kopię w połowie drogi przez szczęście.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Zakładki |