![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Noastră gazdă de rutină efectuat o actualizare de aseara, care a fost menit să ruleze câteva ore la 06:00, ceva nu a mers bine şi am fost în jos până la 19:00 în această seară, lucrurile sunt acum reveni la normal şi ar trebui să rămână aşa. Ne pare rău pentru neplăcerile cauzate.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Asta e ceea ce Virgin Media administreaza adesea, atunci când le efectuează muncă de rutină pe serverele lor de e-mail
| |||
| |||
| Ha! Da, este o întreţinere de rutină inteligent mod de a spune vrem sa pui cu o gramada de lucruri, iar noi vom probabil penis-o. 18 ore în jos, nu sunt fericit cu noastră gazdă, pentru a spune puţin. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A încercat să obţină de la vârstele. Mi-am pierdut foarte mult post ultima noapte când am fost primul ... Am crezut ca mi-a fost conexiune la internet. ![]() Oh well, am revenit şi, sperăm, acum, stau asa.
|
| |||
| |||
| Ne pare rău, dar aceasta a fost în totalitate din mâinile mele, baraj gazdă! |
|
| |||
| |||
| Am fost un pic în cauză. Pagina nu ar pauză sau ceva de genul asta, ar fi doar nu se încarce. Ei trebuie să vină cu un implicit "Doing întreţinere" pagina pe care utilizatorii de a merge în aceste cazuri. |
|
| |||
| |||
| Citat:
Nu vă faceţi griji Dave, aceasta a fost a ta de control. Am salvat o copie jumătate mod prin fericire.
__________________ serverguy |