![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Náš hosť vykonáva rutinnú aktualizáciu včera večer, ktorý bol určený pre spustenie niekoľkých hodín až 06:00, niečo sa zvrtlo a my sme sa nadol do 19:00 večer, čo sa teraz späť k normálu, a mal by zostať tak. Ospravedlňujeme sa za prípadné nepríjemnosti spôsobené.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To je to, čo Panenské Médiá často riadi, ak vykonávajú rutinnú prácu na ich e-mailové servery
| |||
| |||
| Ha! Jo, bežnú údržbu je šikovný spôsob, ako povedať chceme bordel so zaťažením vecí a my sa pravdepodobne kohút to. 18 hodín dole, nie som spokojný s naším hostiteľským prinajmenšom. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Snaží dostať na veky. Stratil som veľmi dlho po poslednú noc, keď sme sa prvýkrát zišiel dole ... Myslel som, že to bola moja pripojenie k internetu. ![]() No, sme späť a dúfam, že sa zdržiava spôsobom.
|
| |||
| |||
| Je nám ľúto, ale to bolo úplne v mojich rukách, dam hosť! |
|
| |||
| |||
| Bol som trochu znepokojený. Stránka by nemala čas alebo niečo, to by jednoducho nikdy zaťaženie. Mali by prísť s default "Doing výživné" stránky, ktoré užívatelia v týchto prípadoch. |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Nerobte si starosti Dave, to bolo z vašej kontrolou. Musel som zachránil kópiu polovice cestu našťastie.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| 5. júla prestoje | Hybr! D | Spoločenstva Novinky a chat | 0 | 5. júla 2009 12:36 |
| UZÁVIERKA AVG 7.5 bezplatnej zmenené 31. augusta 2008 | evilfantasy | Virus, spyware a bezpečnosť | 4 | 11. júla 2008 15:10 |
| Thread Tools | |
| |