![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bizim ev sahibi son gece 06:00 birkaç saat çalıştırmak olduğunu, bir şeyler ters gitti rutin güncelleme gerçekleştirilir ve bu akşam aşağı kadar 19:00 sonra, şeylerin artık normale döndü ve bu şekilde kalmak gerekiyor. Herhangi bir rahatsızlıktan dolayı özür dileriz neden oldu.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu Virgin Medya çoğu zaman kendi e-posta sunucuları üzerinde rutin iş taşıma ne yönetir's
| |||
| |||
| Ha! Evet, rutin bakım biz şeyler bir yük ile karmaşa ve muhtemelen bu horoz edeceğiz istiyorum söyleyerek bir akıllı bir yoldur. 18 Saat aşağı, ben ev sahibi ile birlikte en az söylemek mutlu değilim. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yaş için elde etmeye çalışıyorlar. Dün gece zaman önce aşağı indi çok uzun bir yazı kaybetti ... Bunu benim internet bağlantısı olduğunu düşündüm. ![]() Ah evet, geri şimdi duyuyoruz umarım böyle kalıyorum.
|
| |||
| |||
| Üzgünüm, bu tamamen benim eller, baraj ana olmuştu! |
|
| |||
| |||
| Biraz endişeli oldu. Sayfa da değil zaman aşımı veya bir şey, onu da hemen hiç yük. Bir varsayılan "" sayfası, kullanıcıların bu durumda gidip bakım yapmak ile gelir. |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Dave Endişelenmeyin, bu kontrol dışı oldu. Ben Allah'tan bir kopyasını yarım kaydedilir vardı.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Bookmarks |