![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Господар провів звичайного оновлення минулого вночі, яка була покликана виконати кілька годин до 06:00, щось пішло не так і ми вниз до 19:00 вечора, все тепер повернулися до нормального і повинно залишатися таким. Вибачте за незручності.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Це те, що Virgin Media управляє часто, коли вони виконують рутинну роботу на своїх серверах електронної пошти
| |||
| |||
| Ха! Так, це планове технічне обслуговування хитромудрий спосіб говорити Ми хочемо, щоб возитися з вантажем речей, і ми, ймовірно, півень його. 18 години вниз, я не задоволений нашого перебування в меншій мірі. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Намагалися отримати протягом століть. Я втратила дуже багато пост вчора ввечері, коли ми вперше пішли вниз ... Я думав, що моє підключення до Інтернету. ![]() Ну що ж, ми повернулися зараз і, сподіваюся, що перебування способом.
|
| |||
| |||
| На жаль, вона була повністю з моїх рук, гребля господаря! |
|
| |||
| |||
| Я був трохи зацікавлені. Сторінка не буде тайм-аут або що завгодно, було б просто ніколи навантаження. Вони повинні придумати замовчуванням "Doing обслуговування" сторінки, яку користувачі йти в цих випадках. |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Чи не турбуйтеся, Дейв, вона була за межами вашого контролю. Я врятував чином скопіювати половину через щастя.
__________________ serverguy |