Výzva pro všechny spammery, přečtěte si prosím. Uvědomte si, že neexistuje žádný způsob, jak můžete spam na tomto webu.
Dovolte mi říct znova: No tak to je IMPOSSIBLE se systémy jsme na místě!
Zpočátku se členem to post to muset být ověřena ručně moderátorem. Post nejsou v přímém přenosu na fóru, až v podstatě jsme se tak nemluví.
Také ALL fórum odkazy rel = "nofollow" pro vyhledávací roboty, jako Googlebot. Takže pokud Googlebot nemůže vidět, že nebude pracovat pro SEO.
Konečně, člen profily nejsou indexovány Google tady, jsme blok, takže ty odkazy nefungují tam buď.
Jste všichni ztrácíme čas (včetně své vlastní) si myslel, že si můžete na spam CJ. Jedná se o komunitu, jako smýšlející lidi, kteří nemají žádný zájem na vás nebo co to je se snažíte prodat.
Můžeme, a bude vám ban na IP úrovni jednou jsme vás chytit při činu.
Tak jdi a koupit si vlastní šířku pásma a pobyt mimo CJ.
__________________ Slyšel wow je lepší pak antikoncepční pilulky, žádný vtip jsem hrál rs na 2-3 roky a 2 týdny poté, co jsem se zastavil i ztratila panenství. -Kanoakavirus
Můj systém: Zoomy Processor (s): E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v | Základní deska: Asus P5K Premium | Paměť RAM: 2GB vládce 8500 | Grafické karty (s): BFG 8800GT | Zvuková karta: Xfi Extremegamer | Pevný disk (y): 3.35TB ext skladování. 2TB int skladování | Optická mechanika (s): LG GGC H20L | Case / PSU: Enermax 720w | Chlazení: AC7 | Síť / Internet:
| Monitor (s): 245b, 931B (Samsung) | Operační systém (y): Vista 32P | |