![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν υπάρχει απολύτως κανένας τρόπος για να spam σε αυτό το site. Επιτρέψτε μου να πω και πάλι αυτό: Δεν τον τρόπο, είναι IMPOSSIBLE με τα συστήματα που έχουμε στη χώρα! Αρχικά, ένα μέλος της επιτροπής μετά την πρέπει να επικυρωθούν από το χέρι έναν επόπτη. Δημοσίευση της δεν ζουν στο φόρουμ πριν, κατά βάση, θα έλεγα ναι. Επίσης, όλα τα φόρουμ δεσμοί rel = "nofollow" για αναζήτηση bots, όπως το Googlebot. Έτσι, εάν Googlebot δεν μπορεί να τους δει, δεν θα λειτουργούν για SEO. Τέλος, δεν είναι μέλος του προφίλ ευρετήριο του Google εδώ, θα μπλοκάρουν τους, ώστε οι δεσμοί αυτοί δεν εργάζονται είτε υπάρχει. Είστε όλοι χάνουμε χρόνο (συμπεριλαμβανομένης της δικής σας) μπορείτε να σκέφτεστε ότι spam για CJ. Αυτή είναι μια κοινότητα όπως και άνθρωποι οι οποίοι δεν έχουν κανένα συμφέρον να σας ή ό, τι είναι που προσπαθείτε να πουλήσει. Μπορούμε και θα απαγορεύσει την ΠΕ σε επίπεδο αλιευμάτων τη στιγμή που θα έχετε στην πράξη. Έτσι, πάμε και να αγοράσετε το δικό σας εύρος ζώνης και να παραμείνουν εκτός CJ.