Pozivanje svih Spameri, pročitajte. Budite svjesni da je apsolutno nema šanse da spama na ovoj stranici.
Pusti me reći ovo ponovo: Nema šanse, to je Nemoguć sa sustavima smo u mjestu!
U početku je član post-a moraju biti validirane ručno od strane moderatora. Post a ne žive na forumu do, u osnovi, tako kažemo.
Također, svi linkovi su forum rel = "nofollow" za pretraživanje robota, poput Googlebot. Dakle, ako Googlebot ne može ih vidjeti, oni neće raditi za SEO.
Konačno, član profilima nisu indeksirane od strane Google ovdje, mi ih blokirati, tako da oni linkovi ne rade tamo bilo.
You're svačija trošenje vremena (uključujući i vlastiti) misleći da možete spama na CJ. To je kao zajednici istomišljenika ljudi koji nemaju interesa u vama ili bez obzira na to je li pokušavate prodati.
Možemo se i da će ti ban na IP razini kad vas uhvatiti u aktu.
Dakle, idi i kupi vlastiti propusnost i boravak off CJ.
__________________ Čuo Wow je bolje kontraceptiv onda pilula, nijedan vic sam igrao RS za 2-3 godina i 2 tjedna nakon što sam prestao Izgubio sam nevinost. -Kanoakavirus
My System: Zoomy Procesor (i): E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v | Matične ploče: Asus P5K Premium | RAM memorija: 2GB Dominator 8500 | Grafička kartica (e): BFG 8800GT | Sound Card: Xfi Extremegamer | Tvrdi disk (i): 3.35TB ext čuvanja. 2TB int skladištenje | Optički pogon (e): LG GGC H20L | Case / PSU: Enermax 720w | Hlađenje: AC7 | Network / Internet:
| Monitor (e): 245B, 931B (Samsung) | Operacijski sustav (e): Vista 32P | |