kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Általános Fórumok > Közösségi Hírek & Chat

Register

Felhívás valamennyi spammers, kérjük, olvassa el.

Closed Thread

Téma eszközök
Old Augusztus 9 2007, 09:42
Donor Group

Default Felhívás valamennyi spammers, kérjük, olvassa el.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy semmi sem úgy, hogy a spam az oldalon.

Hadd mondjam újra: Szó sem lehet róla, hogy IMPOSSIBLE A rendszer már a helyén!

Kezdetben a tagok Post kell érvényesíteni manuálisan moderátorra. Post nem él a fórum ig, alapvetően, mondjuk így.

Továbbá, minden fórum kapcsolatok rel = "nofollow" kereséshez bots, mint googlebot. Tehát ha a Googlebot nem látja őket, akkor nem fog működni a SEO.

Végül életrajzai nem indexelt a Google itt blokkolni azokat, így ezek a kapcsolatok nem működnek, ott sem.

Te vesztegetem mindenki idejét (ideértve a saját) gondolkodás, amit a spam CJ. Ez egy közösségi hasonló gondolkodású embereket, akik nem érdeke, vagy akármi is az ön próbál eladni.

Meg lehet és meg tilalmat a VI szinten Amint elkaplak a jogszabály.

Na, megyek és veszek saját sávszélesség, és maradj le CJ.

-Kanoakavirus

My System: Zoomy

Processzor (ok):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Alaplap:
Asus P5K Premium
RAM memória:
2GB Dominator 8500
Grafikus kártya (k):
BFG 8800GT
Hangkártya:
Xfi Extremegamer
Merevlemez (ek):
3.35TB ext tárolására. 2TB tárolási int
Optikai meghajtó (k):
LG GGC H20L
Case / tápegység:
Enermax 720w
Hűtés:
AC7
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
245B, 931B (Samsung)
Operációs rendszer (ek):
Vista 32P
Closed Thread

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Rólam!! Ooo!? Ooo!? Olvasd el rólam!! Végtelenre Itt mutasd meg magadat 2 Szeptember 8, 2009 03:57
Vissza spamelők elleni harc evilfantasy Web Design, Hosting & SEO 3 13 Sep 2008 16:13
Krlll! Ne olvassa el ezt. alex Grafikus kártyák és monitorok 2 25. október 2007 01:31
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.