mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Bendra Forumai > Community News & Chat

Register

Kreipiamės į visus spamerami, prašome perskaityti.

Closed Thread

Temos įrankiai
Old Rugpjūtis 9, 2007, 09:42
Donorų grupės

Atkreipkite dėmesį, kad nėra absoliučiai jokios jums šlamštas šioje svetainėje.

Leiskite man pasakyti tai dar kartą: Jokiu būdu, tai Impossible su sistemų turime vietoje!

Pradžioje nario Post turi būti patvirtinta rankiniu būdu moderatoriui. Post negali gyventi forumo tol, kol iš esmės, mes pasakyti.

Be to, visi forumo nuorodos atributą rel = "nofollow", paieškos robotai, pavyzdžiui, Googlebot. Taigi, jei Googlebot negali matyti, jie negali dirbti SEO.

Galiausiai, valstybės profiliai ne indeksuoja Google čia, mes juos užblokuoti, kad tokie ryšiai negali dirbti arba.

Jūs išsekimo kiekvienas laikas (įskaitant ir savo) galvoju, kad jūs galite šlamštas dėl CJ. Tai yra panašių pažiūrų žmonių, kurie neturi jokių palūkanų ar bet jums tai jūs bandote parduoti Bendrijoje.

Mes galime ir uždrausti jums TL, kai mes prašau jus veikti.

Taigi, eiti pirkti savo pralaidumą ir likti ne CJ.

-Kanoakavirus

Mano sistema: Zoomy

Procesorius (-iai):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15V
Pagrindinė plokštė:
Asus P5K Premium
RAM atmintis:
2GB Dominator 8.500
Graphics Card (-ai):
BFG 8800GT
Garso plokštė:
Xfi Extremegamer
Kietasis diskas (-ai):
3.35TB ext saugykla. 2TB LC saugykla
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720W
Aušinimas:
AC7
Tinklas / Internetas:
Monitorius (-ai):
245B, 931B (LG)
Operacinė sistema (-os):
Vista 32P
Closed Thread

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.