Zapraszamy wszystkich spamerów, proszę przeczytać. Należy pamiętać, że nie ma absolutnie żadnego sposobu, aby na tej stronie spam.
Pozwól mi to powiedzieć jeszcze raz: Nie ma mowy, to jest IMPOSSIBLE z systemami mamy na miejscu!
Początkowo członka post muszą być zatwierdzone przez moderatora ręcznie. Post nie mieszkają na forum do czasu, zasadniczo, mówimy tak.
Ponadto wszyscy forum linki rel = "nofollow" dla robotom wyszukiwarek, takich jak Googlebot. Więc jeśli googlebot nie widać ich, nie będą pracować dla SEO.
Wreszcie, profile członków nie są indeksowane przez Google tutaj, zablokować, tak tych linków nie działa albo nie.
You're tracić czasu wszyscy (w tym własne) myśli, że można na spam CJ. Jest to wspólnota ludzi, którzy jak nie mają żadnego interesu w ty lub cokolwiek to jest na to, że próbujesz sprzedać.
Możemy i będziemy zakaz jest na poziomie IP, gdy połów jest w akcie.
Tak, idź i kup swój pobyt poza pasmem i CJ.
__________________ wysłuchane wow jest lepszym pigułki antykoncepcyjne, to nie żart Grałam RS za 2-3 lat i 2 tygodnie po zatrzymaniu Zgubiłem moje dziewictwo. -Kanoakavirus
My System: Zoomy Procesor (y): E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v | Płyta główna: Asus P5K Premium | Pamięć RAM: 2GB Dominator 8500 | Karta graficzna (y): BFG 8800GT | Karta dźwiękowa: Xfi Extremegamer | Hard Drive (s): 3.35TB wew składowania. 2TB int składowania | Optical Drive (s): LG GGC H20L | Case / PSU: Enermax 720w | Chłodzenie: AC7 | Sieć / Internet:
| Monitor (y): 245B, 931B (Samsung) | Operating System (-y): Vista 32P | |