mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > General Forum > Comunitare News & Chat

Register

Apelarea toate spam, vă rugăm să citiţi.

Closed Thread

Thread Tools
Old 9 august 2007, 09:42
Grupul de donator

Default Apelarea toate spam, vă rugăm să citiţi.

Vă rugăm să fiţi conştienţi de faptul că nu există absolut nici o cale de a spam-ului de pe acest site.

Lasă-mă să-ţi spun din nou: În nici un caz, este Imposibil cu sistemele avem în loc!

La început, un post de membru trebuie să fie validate manual de către un moderator. Post nu sunt vii pe forum, până când, în esenţă, ne spune acest lucru.

De asemenea, TOATE forum link-uri sunt rel = "nofollow" pentru roboţii de căutare, cum ar fi Googlebot. Deci, dacă Googlebot nu poate să le văd, ele nu vor funcţiona pentru SEO.

În cele din urmă, membru profilele nu sunt indexate de Google aici, le-am bloca, astfel încât aceste link-uri nu funcţionează fie acolo.

Esti pierzi timpul cu toată lumea (inclusiv propriul dvs.) de gândire pe care le puteţi spam pe CJ. Aceasta este o comunitate de minte ca oamenii care nu au nici un interes pentru tine sau orice-ar fi pe care încercaţi să o vândă.

Putem şi va interzice te la nivel de IP, o dată ce ne prind în flagrant.

Deci, du-te şi cumpără-ţi propriul lăţime de bandă şi de şedere în afara CJ.

-Kanoakavirus

Sistemul meu: Zoomy

Procesor (e):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Plăci de bază:
Asus P5K Premium
Memorie RAM:
2GB stăpânitor 8500
Placă grafică (e):
BFG 8800GT
Placă de sunet:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (e):
3.35TB int depozitare. 2TB int stocare
Optical Drive (e):
LG GGC H20L
Cauza / PSU:
Enermax 720w
Răcire:
AC7
Network / Internet:
Monitor (e):
245B, 931B (Samsung)
Sistem de operare (e):
Vista 32P
Closed Thread

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.