![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Будите свесни да је апсолутно нема шансе да спам на овој страници. Пусти ме рећи ово поново: Нема шансе, то је Немогућ са системима смо у месту! У почетку је члан пост-а морају бити валидиране ручно од стране модератора. Пост а не живе на форуму до, у основи, тако кажемо. Такође, сви линкови су форум рел = "нофоллоу" за претрагу робота, попут Гооглебот. Дакле, ако Гооглебот не може да их види, они неће да раде за СЕО. Коначно, члан профилима нису индексиране од стране Гоогле овде, ми их блокирати, тако да они линкови не раде тамо било. Ыоу'ре свачији трошење времена (укључујући и сопствени) мислећи да можете спам на ЦЈ. То је као заједници истомишљеника људи који немају интереса у вама или без обзира на то је ли покушавате продати. Можемо се и да ће ти бан на ИП нивоу кад вас ухватити у акту. Дакле, иди и купи сопствени пропусност и боравак офф ЦЈ.