Закликаючи всіх спамерів, будь ласка, читайте. Пам'ятайте, що немає абсолютно ніякої можливості для спаму на цьому сайті.
Дозвольте мені сказати це ще раз: Ні за що, це НЕМОЖЛИВО з системами, ми на місці!
Спочатку члена Пости повинні бути підтверджені вручну модератором. Пост не живу на форумі, поки що, в основному, ми говоримо так.
Крім того, посилання Всі форуму REL = "Nofollow" для пошукових роботів, як Google. Так що, якщо робот Google не може бачити їх, то вони не будуть працювати для SEO.
Нарешті, члени профілі не індексуються Google тут, ми блокуємо їх, так що ці посилання не працюють і там.
Ви даремно витрачаєте час всі (у тому числі власні) думає, що ви можете спаму на CJ. Ця спільнота однодумців, які не зацікавлені у вас чи як там ви намагаєтеся продати.
Ми можемо і повинні заборонити вам на рівні IP, коли ми зрозуміємо вас в цьому законі.
Таким чином, піти і купити вашу власну смугу пропускання і перебування Off CJ.
__________________ чув Wow є кращою контрацепції, то пігулки, не жарт я грав RS протягом 2-3 років, і через 2 тижні після того, як я зупинив я втратив свою невинність. -Kanoakavirus
Моя система: Zoomy Процесор (и): E8400@3.6ghz (400x9) @ 1,15 | Материнська плата: ASUS P5K Premium | ОЗУ: 2GB Dominator 8500 | Графічна карта (и): BFG 8800GT | Звукова карта: Xfi Extremegamer | Жорсткий диск (и): 3.35TB доб зберігання. 2TB Int зберігання | Оптичний привід (и): LG GGC H20L | Діло / PSU: Enermax 720Вт | Охолодження: AC7 | Мережі / Інтернет:
| Монітор (и): 245B, 931B (Samsung) | Операційна система (и): Vista 32P | |